Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Využili jste nebo využijete této akce? 27 hlasů

1. 1. Využili jste nebo využijete této akce?

• Ano
      15
    • Ne
      12

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Volal jsem dnes na UPC, nechal si spojit "změnu smlouvy pro internet", pracovník mne někam přepojil, tam jsem se domluvil a mohu potvrdit, že cena za balíček je 900, Kč vč DPH. Objednávku jsem zadal v cca 12:30 a v cca 13:10 již vše běželo, tedy internet 30M i programy balíčku PLUS.

Ptal jsem se i na novou nabídku internetu 25M a její cenu. Pracovník mně sdělil, že tato nabídka by měla platit od příštího týdne, podle informace, kterou dnes dostali, zatím ale neznají cenu, ani v jakých balíčcích bude tato rychlost nabízena.

Odesláno

A nebude to něco takového,jako tady sliboval jeden tlučhuba,co si říká esquire?Taky prý,ať si napíšeme,že domluví speciální ceny.Tak jsem napsal a on,že prý to nejde.Pak už se neozval :lol:

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Toto je normální nabídka UPC akorát asi mají špatně vyškolené operátory takže jak se zdá tak o tom všichni neví..

Odesláno

ha tak hotové...asi jsem opravdu narazil na divného operátora...jinak cena 899,- a je to na dobu neurčitou...pouze poplatek za navýšení internetu 100,- při dalším vyúčtování SIPO. Změna služby do 24 hod...takže se těším

Odesláno

Gratuluju :) jen je škoda, že podobné akce UPC nezveřejňuje

Odesláno
Gratuluju :) jen je škoda, že podobné akce UPC nezveřejňuje

btw diky za upozornění....

Odesláno

není zač :)

Odesláno

Tak podle mych informaci tento balíček stojí 899Kč s DPH a je k němu Plus na rok zdarma (Plus jen pro nové zákazníky, alespoň 1 služba musí být nová) Je tam úvazek na 12 měsíců a cena se po těch 12cti měsících nezmění.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Diky za upozorneni :D , brnknul jsem tam a za 7 minutek hotovo :D . Mel jsem jiz 30M a DTV Standard , takze se pridal balicek "PLUS" a hotovo . Operator rekl ze zavazek je na 12 mesicu .

Odesláno

Tak já ještě počkám,až zveřejní cenu za balíček s internetem 25 M.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague