Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Využili jste nebo využijete této akce? 27 hlasů

1. 1. Využili jste nebo využijete této akce?

• Ano
      15
    • Ne
      12

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

Myslím, že takovýto balíček už dlouho zase neuvidíš.. Tato nabídka má platit jenom do dneška

Odesláno
Tak podle mych informaci tento balíček stojí 899Kč s DPH a je k němu Plus na rok zdarma (Plus jen pro nové zákazníky, alespoň 1 služba musí být nová) Je tam úvazek na 12 měsíců a cena se po těch 12cti měsících nezmění.

Nevím nevím.. u jedné smlouvy jsem měl Internet 30M + Standard TV + HBO + Balíček Plus a taky mi ten balíček dali zdarma.

Odesláno

spasen tady píše.že balíček s 25 M mají nabízet příští týden?U mě by byl problém,že mám za 930 Kč Tv Standart,10 M internet a navíc 2x STB.To by mě asi na těch 899 nenechali,co?

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň
Odesláno

To ti já nepovím.. musíš se zkusit zeptat..

Jinak ano 25 Mb net ASI bude, ale pochybuju že ho dají do takovéhoto balíčku.. i když kdo ví..

Odesláno

Tak jsem to zkoušel tam zavolat,bohužel žádný z obchoďáků nebyl volný a že se prý ozvou do 2 dnů.Jinak že balíček je možné si objednat.Takže i za ty 2 dny to bude asi aktuální...

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno

Pak kdyžtak dej vědět jestli ti to za ty 2 dny fakt ještě nabídnou

Odesláno

Zakaznikum jsme tento balicek nabizeli, ale vetsina jej bohuzel odmitla. Cena je trvala, ne pouze 12 mesicu.

Pro ostatni: Pokud mate zajem o novy balicek nebo pridani nove sluzby TV nebo internetu, ozvete se.

Odesláno

esquire:ty máš odvahu vylézt z nory ven?Po těch všech tvých slibech,potkat tě někde na ulici...styď,se,si trapný!

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Brno-Líšeň
Odesláno
Zakaznikum jsme tento balicek nabizeli, ale vetsina jej bohuzel odmitla. Cena je trvala, ne pouze 12 mesicu.

Pro ostatni: Pokud mate zajem o novy balicek nebo pridani nove sluzby TV nebo internetu, ozvete se.

To mají psát jako tobě?

Odesláno

To by mě fakt zajímalo zda to není zase nějaký žert, za hodinu je apríl, tak jsem zvědavej kdy se k tomu vyjádří UPC oficiálně?

Každopádně nabídka je to lukrativní :)

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague