Přejít na obsah

Speciální nabídka (Internet + TV 899 Kč)

Využili jste nebo využijete této akce?  

27 hlasů

1. 1. Využili jste nebo využijete této akce?

• Ano
      15
    • Ne
      12

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tukancheez

Ahoj všem,

mám dotaz na ty kterým došla smlouva k podpisu a odeslali ji již zpět:

Jak dlouho trvalo, než se Vám rozjely ty nově zpřístupněné kanály balíčku Plus?

(Na smlouvě stálo, že akce platí ode dne 2.4.2010, bohužel zatím se nic nezměnilo)

Možný důvod?

Mám totiž ještě set-top-box s označením Karnevalu (to by IMHO neměl být problém) ale ta přístupová karta je ještě z dob Karnevalu, nemůže to být právě ten problém?

Věřím, že asi ne, ale přesto se raději ptám.

Díky za Vaši odpověď.

Návštěvník Tukancheez
Smlouva? Já to měl bez podpisu smlouvy, jen ústní smlouva uzavřená po telefonu :shock:

Já zřejmě dostal smlouvu z důvodu toho, že jsem měl doma ještě starou Karneval smlouvu, tak potřebovali si v tom udělat debordelizaci a poslali rovnou 2 smlouvy. (ale to je vedlejší)

Mno nechám to být a uvidím, co se objeví na inkasu.

Každopádně děkuji za Vaše rychlé odpovědi. :wink:

Pokud si aktivujete nový balík a přijde smlouva k podpisu tak podepsat a poslat zpět nebo nabídka nebude platná a budete se divit proč nemáte co přišlo :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Návštěvník Tukancheez
Pokud si aktivujete nový balík a přijde smlouva k podpisu tak podepsat a poslat zpět nebo nabídka nebude platná a budete se divit proč nemáte co přišlo :wink:

To pochopitelně chápu, problém je v tom, že smlouva byla odeslána již před týdnem, ale stále nic, takže proto jsem se ptal na zkušenosti s tímto. Nechám tomu volnost, uvidím, co se objeví na SIPU. :)

To pochopitelně chápu, problém je v tom, že smlouva byla odeslána již před týdnem, ale stále nic, takže proto jsem se ptal na zkušenosti s tímto. Nechám tomu volnost, uvidím, co se objeví na SIPU. :)

já to měl taky tak - volal jsem tam a nebylo to navedene - potom to slo asi za 2 hodiny.

Návštěvník Tukancheez

já to měl taky tak - volal jsem tam a nebylo to navedene - potom to slo asi za 2 hodiny.

Aha, díky Ti mockrát za informaci. :) Brnknu tam a uvidíme... :wink:

• po 2 týdnech...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...