Návštěvník diesel Odesláno 29. července 2010 Sdílet Odesláno 29. července 2010 ach jo ... mam UPC uz +- 4 roky a vypadky byli minimalní(kdyz uz tak to byl bud prekoplej kabel atd,nebo nejaka lokalni oprava) .. rychlost mi nepada a su s netem absolutne spokojenej ... ping 17ms ve hrach ... proste chyby hledejte mezi monitorem a zidlou ...50MB net za 800kč u o2 nedostanete... o2 jsem mel a to byla teprve katastrofa a su rad vubec za to ze to UPC mam pac hodne lidi nema ani to a musi byt u o2 za takovy smesny ceny a rychlosti!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. července 2010 Sdílet Odesláno 29. července 2010 Možná bude lepší zkontrolovat koax nebo zavolat na Helpdesk než jenom nadávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tukancheez Odesláno 30. července 2010 Sdílet Odesláno 30. července 2010 Možná bude lepší zkontrolovat koax nebo zavolat na Helpdesk než jenom nadávat... +1 @Anonym: Ono tohle fórum je neoficiální, takže Vám nikdo bohužel odsud nepomůže. Jsou 2 množnosti: A) Odejít díky výpovědi B) Pokusit se zkontaktovat UPC a pořešit to. Já jsem osobně s UPC spokojený, vždy to může být lepší, ale myslím si, že UPC se postupně zlepšuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. srpna 2010 Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 V doprednym smeru tam ma signal na hrane, coz ma za nasledek ze SNR je jen kolem 29-30dB a tim padem velka chybovost... Rada: 1) prepojit modem naprimo k zasuvce UPC + kontrola kabelu 2) pokud nepomuze 1) volat UPC, at opravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník piposek Odesláno 2. srpna 2010 Sdílet Odesláno 2. srpna 2010 U mě taky optika pody končí ve vedlejším vchodě (20 metrů) a už třetí rok říkají, že u mě bude dostupná příští rok. Chvíli jsem žil v tom, že to musím nějak s UPC přetrpět, ale když se člověk rozhlídne kolem sebe, s čím musí přežívat většina lidí (například O2 ADSL, někde ani to ne), tak díkybohu za UPC... Jsou to pacholci, ale když člověk ví jak na ně, tak existuje i možnost být spokojeným zákazníkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2012 tak si tady pročítám názory na UPC, já jsem byla také spokojená klientka a vážený zákazník do momentu,než se stalo to,že jsem neměla zaplacené 2 faktury díky tomu,že m nepřišly dávky a stěhování-v tom momrntě se z ochotných a spravedlivých poskytovatelů staly saně,jen tak mmj.stěhování služeb trvá min.3týdny,což je docela síla,takže si to musel na sebe napat partner jako nový zákazník,nicméně doplatilo se a vše bylo ok i přiojení pak mi začalii zvedat částky a posílat upomínky třeba i den po splatnosti která byla 5.byly výpadky netu dost časté a tak jsem si našla posktovatele PODA a jsem spokojená.ještě ne sice čeká výpověď o UPC což není jen tak mezi námi nic příjemného snad se zvládne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2012 Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Před tím UPC 32/1,5 + TV základ+ Analog za 480 s retencí bez retence 620 ))) Teď? 100/100+ 86 kanálů + možnost si kanály každý měsíc měnit+ HD setobox v ceně za 559 Kč )) chrochtám si blahem UPC už nikdy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. prosince 2012 Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 máš nějakou spešl akci, ne? tady nic takovýho nevidim... to já doufám, že v centriu se co nejdřív zavede IPv6, prej příští rok, tak snad, s tim natem mě nas*ali k nepříčetnosti a na gigabit budu čekat minimálně celej rok, páč tady v kobylisích ještě nemají dostatečný pokrytí a zatim se jim to nevyplatí, prej celá oblast pak pojede přes nějaký jedno nabušený zařízení za šílený prachy Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.