Návštěvník JirkaF Odesláno 31. března 2010 Sdílet Odesláno 31. března 2010 Zdravím, před pár dny jsme se přestěhovali. I když v novém bytě byla zásuvka pro kabelovku, chtěli jsme ji zavést na jiné místo, které by nám vyhovovalo. Přišel chlapík z firmy co pro UPC dělá domácí rozvody a tvářil se kysele a zkonstatoval, že by to u nás znamenalo, hodně vrtání do zdí a a sekání atd. atd. Tak jsme od našeho záměru raději ustoupili. Prakticky to ovšem znamená, že jsme na kabelovku přestali úplně koukat. Chtěl bych ji zrušit, ale bohužel jsem při obdržení slevy podepsal, že s nimi vydžím ještě 12 měsíců. Nevíte někdo co se s tím dá dělat, popřípadě kolik by to stálo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník esquire Odesláno 31. března 2010 Sdílet Odesláno 31. března 2010 Poplatek za předčasné ukončení smlouvy je 1000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 31. března 2010 Sdílet Odesláno 31. března 2010 A nebudou chtít ještě doplatit ten rozdíl plná cena a sleva? Myslím, že ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 31. března 2010 Sdílet Odesláno 31. března 2010 A nebudou chtít ještě doplatit ten rozdíl plná cena a sleva? Myslím, že ano. Nebudou. To bylo dříve. Od nového roku se prostě zaplatí jednorázová pokuta 1000Kč. A pokud stihnou odstoupit do 14 dní tak jim nebude účtováno nic. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaF Odesláno 31. března 2010 Sdílet Odesláno 31. března 2010 Dík za odpovědi. Nevíte kde by se o tom dalo dočíst víc ? Právě jsem strávil nějakou dobu hledáním na webu UPC. Těch 1000 jsem našel u internetu, ale u kabelovky se mi to nějak nepodařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaF Odesláno 31. března 2010 Sdílet Odesláno 31. března 2010 Takže fakt je takový, že tuhle smlouvu nelze vypovědět. Dokonce prý ani v případě, že se přestěhujete na místo, kde vůbec nemají natažený kabel. Prostě platit dokud to nedoběhne do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 31. března 2010 Sdílet Odesláno 31. března 2010 Toho chlapika z UPC co nechtel natahnout kabely bych poslal nekam a zavolal si nekoho jineho, vsechno jde kdyz se chce, myslim ze by byla skoda rusit kabelovku kvuly par diram ve zdi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.