Odesláno 27. září 2010 14 let to je úplně jedno... pokud chceš rychlou domácí síť, měl by mít porty s rychlostí 1 Gb/s a wifi 802.11n... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. září 2010 14 let Bylo mi doporuceno TP-link TL-WR1043ND je to dobra volba? Jde o to, ze budu mit pc pripojen pres wifi.
Odesláno 27. září 2010 14 let ten má všechno, o čem sem psal, takže jo - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 27. září 2010 14 let Bylo mi doporuceno TP-link TL-WR1043ND je to dobra volba? Jde o to, ze budu mit pc pripojen pres wifi.Mne doma bezi uz dva mesice a jsem nadmiru spokojen. Ndraft, gigabit, USB port, skvela sprava a kdyz budu chtit, tak tam nahodim i openwrt. A za ty prachy? Muzu doporucit vsema deseti
Odesláno 22. prosince 2010 14 let Mám také aktuální potřebu bezdrátového routru, ale pouze pro občasné připojování telefonu na net. Proto by mi stačil ten nejobyčejnější a pokud možno levný routr. Musí mít aspoň 2 x LAN a samozřejmě WiFi. A pokud bude i konfigurace v češtině (což asi nehrozí), tak bych byl o to raději. Každopádně by to měl být model, který už někdo na UPC síti provozuje a je zřejmé že to bez problému funguje. Takže prosím o doporučení nějakého WiFi routru. Díky.
Odesláno 22. prosince 2010 14 let Ještě dodám že by se mi líbil například ASUS RT-G32: http://www.alza.cz/asus-rt-g32-d118681.htm
Odesláno 22. prosince 2010 14 let pokud nemáš FiberPower 100 a de jenom o přetahování dat z telefonu, tak je to jedno, jakej router... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.