Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

to je úplně jedno... pokud chceš rychlou domácí síť, měl by mít porty s rychlostí 1 Gb/s a wifi 802.11n...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Bylo mi doporuceno TP-link TL-WR1043ND je to dobra volba? Jde o to, ze budu mit pc pripojen pres wifi.

Odesláno

ten má všechno, o čem sem psal, takže jo :)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno
Bylo mi doporuceno TP-link TL-WR1043ND je to dobra volba? Jde o to, ze budu mit pc pripojen pres wifi.
Mne doma bezi uz dva mesice a jsem nadmiru spokojen. Ndraft, gigabit, USB port, skvela sprava a kdyz budu chtit, tak tam nahodim i openwrt. A za ty prachy? Muzu doporucit vsema deseti :)
Odesláno

Co mam chapat pod pojmem openwrt? Co to je? diky

• po měsících...
Odesláno

Mám také aktuální potřebu bezdrátového routru, ale pouze pro občasné připojování telefonu na net. Proto by mi stačil ten nejobyčejnější a pokud možno levný routr. Musí mít aspoň 2 x LAN a samozřejmě WiFi.

A pokud bude i konfigurace v češtině (což asi nehrozí), tak bych byl o to raději.

Každopádně by to měl být model, který už někdo na UPC síti provozuje a je zřejmé že to bez problému funguje.

Takže prosím o doporučení nějakého WiFi routru.

Díky.

Odesláno

pokud nemáš FiberPower 100 a de jenom o přetahování dat z telefonu, tak je to jedno, jakej router... 8)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Praha
Odesláno

OK.

Díky.

Mám jen UPC Fiber Power 25

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague