Přejít na obsah

Problém se startováním Handanu 7000 HD

Doporučené příspěvky

Návštěvník Colomboa

Mám problém s Handanem 7000 HD. Mám ho rok a pár měsíců a nejprve to znatelně déle hledalo a načítalo kartu. Během posledního týdne trvalo v řádech desítek sekund, než naběhla úvodní obrazovka s logem UPC. A s přibývajícím časem se interval prodlužoval, že kolikrát jsme zkusili přístroj raději znovu vypnout a zapnout. Dnes STB hodil po neúspěšném náběhu na displeji nápis -d a nereagoval na dálkový ovladač ani na vypnutí na STB. Musel jsem vytáhnout šňůru ze zásuvky a od té doby se na displeji pouze točila signalizace startování, ale stále dokola, bez náběhu.

Považoval jsem STB za definitvině ztracený, ale zdá se, že po několika hodinách ve vypnutém stavu se zase vrátil do normálu. Stalo se něco podobného i někomu jinému? Jak jste to řešili? Já už teda mezitím volal na linku a měli by mi ho přijít vyměnit, ale jestli pojede jako poslední hodinu, tak budu akorát za vola. :lol:

EDIT: A přece se točí.... :D Tak ráno to zas nejede. Zase mi to ukázalo -d a dokonce jednou tři čárky nad sebou. A stále se točí .... Aspoň nebudu za toho vola.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/2320-probl%C3%A9m-se-startov%C3%A1n%C3%ADm-handanu-7000-hd/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Colomboa

Tak technik označil za problém "software", což se mi teda moc nezdá. Nicméně mi vyměnil STB za jiný a ten šlape jak má, zatím. :) Ale už se celkem těším na Kaona, ve schránce už jsem měl lístek s nabídkou, jen na skladě v UPC zatím nemají nic. A začínají být trochu zoufalí. I na lince přede dvěma dny mi to ten chlapík přiznal.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...