Přejít na obsah

Zkušenosti s TV kartou Mystique CaBiX-C2 (KNC ONE)

Doporučené příspěvky

Návštěvník Heimdallr
No u me se to chovalo tak, ze prvni (z tech 5000KS/s muxu) se nenaladil, proste to nic nenaslo, ale dalsi jo a pak ve finale i ten prvni (musel sem teda hledat jenom tyhle tri muxy, jakmile se tuner vnitrne preladil na jinou frekvenci/SR, zase to napoprve nic nenaslo). Stejne se pak chova i prepinani, prepnu na Nova Cinema -> nic, prepnu na Prima Cool -> je tam, vratim se na Nova Cinema -> je tam.

to je v každém případě dost zvláštní chování, nevím, proč takový problém s tímhle Muxem

• po měsíci...

Zdravim,

podle obrazku ma tato karta vstup a vystup na klasicky anteni kabel (narozdil od Technisatu CableStar HD 2, kde je druhy kontektor takovy ten sroubovaci).

391764.jpg

Mam proto dotaz, bude to fungovat jako klasicky STB, kdy dovnitr poslu signal ze zasuvky ve zdi a z STB poslu signal dal do TV - kde mi diky tomu jede analog pri vypnutem STB?

Nekdy se mi nebude chtit zapinat HTPC a tak bych ocenil, kdyby tato karta fungovala stejne jako STB, tedy ze bych ji propojil s TV, kde by mi jel analog v pripade, ze bude HTPC vypnute.

Muze mi to prosim nekdo z majitelu potvrdit nebo vyvratit?

Diky moc.

Návštěvník macbac

Sharpe, diky za odpoved (nebyl jsem prihlasen).

Muzu jeste vedet, zda mas stejnou kartu, jako je tady na obrazku vyrobce?

http://mystique-tv.de/index.php?option= ... =8〈=en

Tam totiz uvadi:

Connectors

- 75 Ohm jack to connect to the digital cable network

- 75 Ohm output for the amplified and looped-through signal from the antenna

Coz zni presne tak, co od toho ocekavam. Nezminuji tedy, ze to musi byt se zapnutym PC ... tedy abych tvou odpoved pochopil presne - pri zapnutem PC ti to signal propousti, pri vypnutem ne? A jak je to pro uspani napr? Diky za reakci.

Návštěvník shrap

Mam presne tu samou kartu (koupenou zde http://www.sat-servis.cz/eshop/40.dvb-k ... -CaBiX-C2/ ), uvadet to tam sice uvadi, ale funguje to pouze pokud pocitac bezi. Kdyz je vypnutej (uspanej), tak z toho nic dal neleze.

Jinak jeste jednou upozornuju, ze kanaly, resp. muxy, s 5000 SR to umi naladit/prepnout na ne az napodruhy (a to jeste jak s kterejma ovladacema). Tahle chyba zatim odstranena nebyla a nejak se mnou nikdo nekomunikuje ...

Návštěvník Heimdallr
Mam presne tu samou kartu (koupenou zde http://www.sat-servis.cz/eshop/40.dvb-k ... -CaBiX-C2/ ), uvadet to tam sice uvadi, ale funguje to pouze pokud pocitac bezi. Kdyz je vypnutej (uspanej), tak z toho nic dal neleze.

Jinak jeste jednou upozornuju, ze kanaly, resp. muxy, s 5000 SR to umi naladit/prepnout na ne az napodruhy (a to jeste jak s kterejma ovladacema). Tahle chyba zatim odstranena nebyla a nejak se mnou nikdo nekomunikuje ...

A kam si psal ohledně tohoto problému? Asi by to mělo největší smysl u KNC, co?

Návštěvník shrap

no psal jsem primo tomu adminovi na mystique-tv.de (Axel Hundt), jednou se ozval, co pouzivam za software na prehravani a pak uz nic. Ted sem mu psal tenhle tyden, zatim se neozval ...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...