Návštěvník Heady83 Odesláno 10. dubna 2010 Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Zdravim, Volal mi ted UPC panacek, ze pry plosne a vsem davaji k UPC internetu zdarma ten analogovy tarif Mini, hrozne se tlacil na osobni setkani a ze i kdyz mam DVB-T, tak pro jistotu si to mam urcite nechat zavest. Na webu o tom neni zminka, nekecal? Setkal se s tim nekdo? Heady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. dubna 2010 Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Pokud neplatíte Sipem tak si dejte pozor na připojovací poplatek 252Kč Jinak Mini je analog a nenabízí víc kanálů jak DVB-T Záleží tedy na Vás jak se rozhodnete. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Heady83 Odesláno 10. dubna 2010 Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Diky za odpoved. Sipem platim, samozrejme pocty kanalu registruji. Jde mi jen o to, jestli ta nabidka opravdu existuje... Borec tvrdil, ze se to "muze vzdycky hodit", coz souhlasim a byl ochoten prijet zitra (tj. nedele dopoledne, to podepsat) coz mi samo o some moc nesedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník havros Odesláno 10. dubna 2010 Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Za provizi všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. dubna 2010 Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Nechte si to od něj vysvětlit Hlavně jak se to projeví na faktuře A nechte si zaslatz frekvenční plán pro vaší lokalitu Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Heady83 Odesláno 10. dubna 2010 Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 Co to je "frekvencni plan"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. dubna 2010 Sdílet Odesláno 10. dubna 2010 To je seznam kanálů pro lokalitu + Frekvence na které je naladíte Aby jste věděl které kanály v mini můžete očekávat. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2010 Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 Zdravim,Volal mi ted UPC panacek, ze pry plosne a vsem davaji k UPC internetu zdarma ten analogovy tarif Mini, hrozne se tlacil na osobni setkani a ze i kdyz mam DVB-T, tak pro jistotu si to mam urcite nechat zavest. Na webu o tom neni zminka, nekecal? Setkal se s tim nekdo? Heady Já jsem si nechal v lednu zrušit kabelovou televizi,nechal jsem si jenom internet.A je zajímaví že mně také nechali i nabídku MINI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. dubna 2010 Sdílet Odesláno 11. dubna 2010 A máte jí na faktuře? Pokud ne tak Vám jí technik jenom zapoměl odpojit a při nějaké pravidelné kontrole Vás asi odstřihnout Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.