Odesláno 10. dubna 2010 15 let Zdravim, Volal mi ted UPC panacek, ze pry plosne a vsem davaji k UPC internetu zdarma ten analogovy tarif Mini, hrozne se tlacil na osobni setkani a ze i kdyz mam DVB-T, tak pro jistotu si to mam urcite nechat zavest. Na webu o tom neni zminka, nekecal? Setkal se s tim nekdo? Heady
Odesláno 10. dubna 2010 15 let Pokud neplatíte Sipem tak si dejte pozor na připojovací poplatek 252Kč Jinak Mini je analog a nenabízí víc kanálů jak DVB-T Záleží tedy na Vás jak se rozhodnete. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. dubna 2010 15 let Diky za odpoved. Sipem platim, samozrejme pocty kanalu registruji. Jde mi jen o to, jestli ta nabidka opravdu existuje... Borec tvrdil, ze se to "muze vzdycky hodit", coz souhlasim a byl ochoten prijet zitra (tj. nedele dopoledne, to podepsat) coz mi samo o some moc nesedi
Odesláno 10. dubna 2010 15 let Nechte si to od něj vysvětlit Hlavně jak se to projeví na faktuře A nechte si zaslatz frekvenční plán pro vaší lokalitu Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. dubna 2010 15 let To je seznam kanálů pro lokalitu + Frekvence na které je naladíte Aby jste věděl které kanály v mini můžete očekávat. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 11. dubna 2010 15 let Zdravim,Volal mi ted UPC panacek, ze pry plosne a vsem davaji k UPC internetu zdarma ten analogovy tarif Mini, hrozne se tlacil na osobni setkani a ze i kdyz mam DVB-T, tak pro jistotu si to mam urcite nechat zavest. Na webu o tom neni zminka, nekecal? Setkal se s tim nekdo? Heady Já jsem si nechal v lednu zrušit kabelovou televizi,nechal jsem si jenom internet.A je zajímaví že mně také nechali i nabídku MINI.
Odesláno 11. dubna 2010 15 let A máte jí na faktuře? Pokud ne tak Vám jí technik jenom zapoměl odpojit a při nějaké pravidelné kontrole Vás asi odstřihnout Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.