Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Návštěvník UPC-021

hurka: Obávám se že to jsou tak náročné funkce, že nový FW asi stačit nebude. Jinak přehrávat MP3 nebo kdyby to umělo MPG tak i MPG z externí DVD mechaniky by neměl být problém ani nyní. Flashka jako mechanika, je to skoro jedno.

Návštěvník TwiST
Jak tady tak ctu vetsinu problemu tak me napada, jestli nebude problem v dalkovem ovladaci. Ja totiz pouzivam universalni Logitech Harmony 555 a zadny z popsanych problemu nemam.

Preuc harmony signaly. Ja ho to ucil asi petkrat, nez je chytil dobre, a nadaval jak spacek. Ani moc kratce, ani moc dlouze, s modlitbou na rtech. Nejdriv se spatne naucil stopku, pak zase nefungovalo vypinani ... misty blblo pretaceni... chce to si s tim pohrat.

K firmware ... manzelka si stezovala na spatnou cistelnost epg (ta castecne pruhledna zelena je hodne divoka (: ).

A jak padla zminka o tom, ze stb prestane pri prepnuti do menu a zpet dodavat zvuk, tak me sice dava zvuk, ale vynecha obraz, tez pomuze bud vypnuti/zapnuti tv (vzdy), nebo divoky prepinani menu a zpet, obcas se to chyti. Obcas vidim modro misto menu, obcas po navratu z menu misto vysilani. Byt teda presnejsi bude, ze s tim signalem spacha neco, z ceho zblbne televize. Mel jsem pocit, ze je to jen na hdmi.

Na prehravani primo bluray bych moc nesazel... Duvod: sifrovani, kodeky.

Také jsem několikrát přeučoval Harmony 555. Neudržel "3" a "9". Neuvěřitelný boj jsem podstoupil s naprogramováním sequence - "zobrazení seznamu naprogramovaného nahrávání" U Handanu to tuším byla fce T.RecInfo. Tady je přechod do Menu, šipky, OK ...

Chybí mi i základní editace nahrávky, kdy není možné ustřihnout začátek, nebo konec. A poslední věc, musím kontrolovat, jestli se Kaon opravdu vypne. Dvakrát se mi již stalo, že se nevypnul a nejsem si jist, jestli to bylo po nahrávání.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • CA modul, VTV Set-Top-Box 2G_B, CH7465LG
  • Kladno, Kročehlavy
Návštěvník andy

nestalo se někomu, že při vypnutí večer na hd kanálu a druhy den zapnutí na hd kanálu nejde přepínat programy, musím ho vypnout a zapnout někdy 2 x, pomůže i přepnout na PVR a zpět. dík za info

Návštěvník TwiST

Tohle si nevybavuju, ale uz nekolikrat se mi stalo, ze pri spusteni druhyho nahravani (najednou) mi suverenne prerusil prehravani z disku, ktery jsem zrovna sledoval, a musel jsem si ho zapnout znova. Trosku neprijemny.

• po 3 týdnech...

Musim rici, ze me spolehlivost uvedeneho pristroje moc nenadchla. Hlavne pri PVR funkci se pristroj chova nekdy docela divne . Nahral jsem si porad a druhy den jsem si ho bez problemu prehral. Dalsi den po nahravani jineho poradu byl jiz zminovany puvodni zaznam necitelny - datum zaznamu se zmenilo na nesmyslny udaj rok 8785 :-) asi chyba v alokacni tabulce disku - nastesti sel soubor alespon vymazat. Take se mne jiz nekolikrat stalo, ze nahrany zaznam obsahoval chyby - zasek, rozpadnuti obrazu (kosticky) a pak po urcite dobe pokracovani. S takovou nespolehlivosti jsem se u sveho HDD recorderu Sony nikdy nesetkal (jedna se mne hlavne o to samovolne poskozovani nahranych souboru). Dalsi neprijemnost je nemoznost editace zaznamu - to je opravdu docela ostuda. Snad to vyresi nejaky update FW.

Návštěvník vito

Stala se mi podobna vec - doba u nahraneho poradu byla 0 minut, zaznam sel sice spustit, ale pri preruseni a opetovnem spusteni mi to nenabidlo klasicme menu s moznosti pokracovani od posledniho mista, ale prehravalo to vzdy rovnou znovu od zacatku. Vymazat to nakonec take slo, ale je to divne.

Nedavno to take hlasilo nejake problemy s diskem, neslo to zapnout - zaseklo se to v rezimu bootovani - ale par vypnuti a zapnuti to bez nejakych ocividnych nasledku zatim vyresilo. Tak nevim.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...