Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Návštěvník vito

- u nahraných programů byla opravena diakritika

ani mně to stále nefunguje, diakritika u nově nahraných pořadů je stále špatně

- opravené automatické schovávání banneru při stisku tlačítka "i" na ovladači. Délku trvání zobrazení banneru lze nastavit v "Menu - Nastavení systému - Nastavení OSD - Trvání Banneru".

ano, tohle se spravilo. Také by nebylo špatné automatiky schovávat lištu pro posuv v nahrávce - u Handanu vždy po chvíli automaticky zmizela, tady musím zcela zbytečně stále mačkat Exit

Posun v EPG stále s problémy, je potřeba opakovaně mačkat tlačítka a Kaon nereaguje a nereaguje...

Rychlé převídení se znatelně zrychlylo, nevím jestli ku prospěchu věci protože dříve šlo využívat všechny rychlosti posuvu podle potřeby, teď je použitelných max. 8x ostatní je až nesmyslně rychlé. Navíc i tady musím zmáčkout tlačítko často opakovaně, aby se rychlost změnila o jeden stupeň. Kaon prostě nestíhá na opakované stisky reagovat.

Návštěvník Katoda

- potvrzuji, že v seznamu nahrávaných pořadů česká diakritika stále nefunguje

- mě se zdá pohyb v EPG lepší, bez nutnosti mačkat tlačítka opakovaně, ale zkoušel jsem to zatím jen párkrát, třeba jsem měl štěstí

- nezdá se mi, že by po aktualizaci firmwaru došlo ke zhoršení kvality obrazu, já nic takového nepozoruji. Pokud jde konkrétně o Davis Cup, tak tam už šel špatný obraz přímo z Chile. Stačí si přečíst některá jiná fóra, např. na Digizone, kde je ke kvalitě obrazu z Davis Cupu spousta negativních připomínek.

Návštěvník webik73

Bohuzel stale nemohu aktualizovat na new firmware, pri novem startu nic nenajde a pokud dam rucne aktualizovat pomoci OTA tak cca po 2 vterinach signal padne na nulu (hned po prepnuti na OTA je 99).

Signal pro TV je cca 70/95, kabel delany primo technikem upc (zkousen i jiny koax).

Mate nekdo nejakou radu???

Webik

Volal jsem na UPC ve stredu dorazi technik...

pred 5min se spustila sama aktualizace firmweru a to s nasledujicimi parametry:

170500

5000

64-QAM

Technika jsem neodvolal jelikoz stale nemohu naladit posledne pridany mux (Discovery HD Showcase atd.)

Tak jsem zvedav co technik vymysli...

Na severu Čech mají být nově zařazované televizní stanice z technických důvodů dostupné až na přelomu července a srpna 2010.

Takže toho technika bych radši odvolal. :lol:

Návštěvník webik73
Na severu Čech mají být nově zařazované televizní stanice z technických důvodů dostupné až na přelomu července a srpna 2010.

Takže toho technika bych radši odvolal. :lol:

Pri telefonicke rozmluve s chlapkem z technickeho oddeleni me bylo receno ze v me lokalite bych tento mux mel normalne prijimat a proto posila technika.

Rikal neco o tom ze vyluka nejakejch kanalu je, ale ta by mela byt dle neho v lokalitach Teplice a Mezibori a ze ja pod tyto dve lokality nespadam...

No uvidime jak to ve stredu dopadne... :?:

Webik

Pri telefonicke rozmluve s chlapkem z technickeho oddeleni me bylo receno ze v me lokalite bych tento mux mel normalne prijimat a proto posila technika.

Rikal neco o tom ze vyluka nejakejch kanalu je, ale ta by mela byt dle neho v lokalitach Teplice a Mezibori a ze ja pod tyto dve lokality nespadam...

Webik

Dopadne to tak že ti technik řekne že pro severozápad Čech je jen jedna stanice na Meziboří tzn. že ladit budeš moct až koncem července :lol: a ještě bych se bál že si bude nárokovat Marný výjezd :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Návštěvník webik73

Webik

Dopadne to tak že ti technik řekne že pro severozápad Čech je jen jedna stanice na Meziboří tzn. že ladit budeš moct až koncem července :lol: a ještě bych se bál že si bude nárokovat Marný výjezd :wink:

Tak dnes mi volal chlapek z dispecinku UPC, s tim ze se omlouvaji, ale ze technik nedorazi jelikoz v me lokalite ten novej mux zatim neni dostupny...

Kdyz jsem mu rikal proc tedy jiny clovek z technicke sekce ho objednal stim ze ho naladit mam, odpovedi jsem se nedockal a odpoved na dotaz proc se na svojich strankach chlubeji ze pridali x novej programu a kdyz to konkretne v Moste neni pravda znela "hmmm" a pokracoval v tom ze tedy technik neprijde...

No nic budu hold cekat az se UPC upgraduje na novejsi verzi :wink:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...