Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Návštěvník vito

V seznamu nahranych poradu se mi objevil jeden zaznam s nulovou delkou, ktery nejde prehrat ale ani smazat. Pri pokusu o smazani to jen zobrazi chybovou hlasku, neco ve smyslu ze nastala vyjimka. Setkal jste se nekdo s tim a existuje zpusob jak se takoveho spatneho zaznamu zbavit bez nutnosti formatovani disku?

Návštěvník s
V seznamu nahranych poradu se mi objevil jeden zaznam s nulovou delkou, ktery nejde prehrat ale ani smazat. Pri pokusu o smazani to jen zobrazi chybovou hlasku, neco ve smyslu ze nastala vyjimka. Setkal jste se nekdo s tim a existuje zpusob jak se takoveho spatneho zaznamu zbavit bez nutnosti formatovani disku?

bez pripojenia disku k linuxu?

asi nie

• po měsíci...
Návštěvník Wizzard

Ahojte, som čerstvým "majiteľom" tohto STB a tiež ma dosť štve, že nemám možnosť použiť ten USB port na nahratie nahratého videa a tiež ani LAN zrejme nefunguje. Prehľadal som celé fórum a aj net a nikde som nenašiel nejaký zdroj na stiahnutie klasického firmvéru. To sa fakt nedá nikde stiahnuť? Predpokladám, že UPC programy by tam išli rovnako, akurát UPC odtiaľ nejako odstránil podporu LAN a USB.

Ahojte, som čerstvým "majiteľom" tohto STB a tiež ma dosť štve, že nemám možnosť použiť ten USB port na nahratie nahratého videa a tiež ani LAN zrejme nefunguje. Prehľadal som celé fórum a aj net a nikde som nenašiel nejaký zdroj na stiahnutie klasického firmvéru. To sa fakt nedá nikde stiahnuť? Predpokladám, že UPC programy by tam išli rovnako, akurát UPC odtiaľ nejako odstránil podporu LAN a USB.

zohnat ho sice mozes skusit, avsak asi by bol trosku problem ho tam flashnut

ked chces usb, tak najjednoduchsie je nemat zasrobovany kryt a ked chces nieco vykopirovat, tak vypnut stb, dat dole kryt, odpojit disku sata kabel, pripichnut nieco taketo

USB_SATA_IDE.JPG

a druhy koniec pichnut do notebooku/pc

zapnut stb (kvoli napajaniu hdd) a kopirovat (za predpokladu, ze mas ako citat ext3)

lepsie ako nic, dokonca sa z toho jednoduchsie vykopirovavaju nahravky ako z handanu, kedze je tam standardny filesystem

ale inac je ten stb uplny crep, zlaty handan

Návštěvník Wizzard

Jasne, takže asi to bude jediné riešenie, keď to zatiaľ nikto z tohto fóra a iných inak nerozbehal. Čítanie ext3/4 nie je problém, používam Linux ako primárny OS, akurát na jednom fóre (HD club) som sa dočítal, že tie súbory čo tam sú, obsahujú len polovicu nahratého videa a sú v nejakom divnom formáte. Ak sa to tu riešilo, sorry, pohľadám si to.

A ešte čo sa týka tej podpory LAN, je to teda úplne vypnuté? Lebo keď som tam pripojil TP kábel, tak to bliklo, ale nenašiel som tam nič ako prehľadávanie siete a rovnako ani comp mi nenašiel žiadne nové zariadenie.

Jasne, takže asi to bude jediné riešenie, keď to zatiaľ nikto z tohto fóra a iných inak nerozbehal. Čítanie ext3/4 nie je problém, používam Linux ako primárny OS, akurát na jednom fóre (HD club) som sa dočítal, že tie súbory čo tam sú, obsahujú len polovicu nahratého videa a sú v nejakom divnom formáte. Ak sa to tu riešilo, sorry, pohľadám si to.

videa maju priponu trp, ale vyzera to byt normalny mpg2/4

tych par co som pozeral bolo celych, mozno to kopirovali nejakym ext3 readerom pod win a ten im to nezvladol vykopirovat uplne dobre

A ešte čo sa týka tej podpory LAN, je to teda úplne vypnuté?

vyzera to tak

Znovu rozhozene Oblibene, nikdo asi neresi. Je to neprijemne porad rovnat. :cry:

To jsi hodně slušný. Já jsem nadával jak dlaždič. Znovu se mi začaly přehazovat kanály v pondělí.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...