Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Návštěvník hurka

Aktualizováno z flash, lišta sama mizí, při updatu se nepřeházely programy a výrazně se zlepšil rychlý posuv - obraz běží od místa, které je na obrazovce, předtím to vůbec neodpovídalo (nazval bych to "setrvačností" při přetáčení). Celkově zatím spokojenost.

Problém HDMI bez signálu rozhodně vyřešený není - zrovna teď jsem zapnul televizi, pak Kaona, který něco nahrával (tj. v zásadě jsem zapnul jen výstup na tv), a výsledkem byla nádherná modrá obrazovka.

Je to smutné - jestli tyhle opravy jsou výsledkem čtvrt roku práce, tak by se asi mělo něco zásadně změnit.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
Návštěvník

Tomus: především děkuji za sofťák a chci se podělit s instalací.

1. jak už bylo psáno a dáno - upgrade nabídnout Kaonu v souboru, jinak ho nevidí.

2. musel jsem po instalaci vypnout a zapnout Kaon a zárověň on off tv. Doslova ukazoval na LED LCD tv "zrnitý" obraz a zvuk byl jako když posloucháte 3,5 voltový radio transistorák.

Upgrade proběhl během cca 4 minut bez problémů.

Objevené výhody, tedy změny: Nahrávky už jsou opatřené správnou diakritikou a co mě moc potěšilo :) pořadí kanálů se nemění při znovu hledání kanálů.

Budu dál laborovat, pokud najdu další novinku, určitě jí sem napíšu.

Návštěvník
Aktualizováno z flash, lišta sama mizí, při updatu se nepřeházely programy a výrazně se zlepšil rychlý posuv - obraz běží od místa, které je na obrazovce, předtím to vůbec neodpovídalo (nazval bych to "setrvačností" při přetáčení). Celkově zatím spokojenost.

potvrzuji, další změna k lepšímu

Jen si dovolím malé rýpnutí :lol: Někdy ze začátku tady většina lidí psala že FW v kaonu je děsný a že si UPC dělá z klientů testery ale jakmile tady vyjde zatím ještě neoficiální verze tak si jí každý stáhne a nainstaluje ...

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník
Jen si dovolím malé rýpnutí :lol: Někdy ze začátku tady většina lidí psala že FW v kaonu je děsný a že si UPC dělá z klientů testery ale jakmile tady vyjde zatím ještě neoficiální verze tak si jí každý stáhne a nainstaluje ...

Mám už jeden nedostatek. Je třeba zkrocení obrazu. Všiml jsem si při mém laborování, že jsou nyní přesvícené barvy "jas" u všech tv programů. Jinak řečeno, bílé olbličeje a nenápadné viditelné kostičkování u programů, kde jsme to tolik dříve nečekali. Co se týká barvy pleti, projel jsem studi vysílání všech zpravodajských stanic dvakrát, protože mám zároveň kartu v tv.Sama tv ukazovala lidskou tvář "přirozenou" růžovou a Kaon bíle přesvětlenou. Dřivě byla barva téměř srovnatelná s kartou tv. Přejasněním obrazu jsou patrnější i kostičky díky nedostatečnému toku dat.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...