Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Zjistil jsem, že kabel HDMI dodaný s KAONem není tak kvalitní jak by měl být. Dočetl jsem se na netu že tyto kabely jsou ve verzích 1.1, 1.2. a 1.3, poslední verze podporuje přenos 3D, větší hloubku barev a přenos zvukových signálů 5.1. Při pokusném vysílání ve formátu 3D jsem s kabelem od UPC měl na obrazovce 2 prakticky totožné obrazy vedle sebe. Po výměně kabelu od UPC za zakoupený HDMI 1.3 obrazy splynuly v jeden a v rozlišení 3D a i programy vysílané v HD jsou viditelně kvalitnější,

Návštěvník plichtousek

panove, uz jsem z toho zoufaly... zkousim upgrade fw na 04 zde stazeny a setobox ten soubor na flashce proste nevidi, zkousim oba vstupy a se stejnym vysledkem. flasky jsem zkousel dve.. 8 a 16 gb,obe FT32 a bez uspechu. ota aktualizace samozrejme nefunguje }verzi mam 01] pomuze nekdo?

Návštěvník andy
Mala oprava, 3D podporuje az HDMI 1.4 - jinak na kvalite obrazu nepoznate, jakou verzi kabelu pouzivate :)

už jsem tady psal, když jsem měl 7000, zkus opravdu lepší kabel hdmi , cena tak od 1000,- nahoru a uvidíš, koukal i technik upc

andy

plichtousek> me ten fw na flashce videl jen USB port na zadni strane Kaonu. Predni port ani nahodou. Budes muset asi vyzkouset vic flashek. Uz si nepamatuju, ale ma byt opravdu formatovana na FAT32?

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha

tak on problém bude asi v různých fleškách.já osobně,když jsem stahl novou verzi a uložil ji do prázdné flešky,zapojil vepředu,tak stb nic nenašel.tak jsem to stáhl ještě jednou,ale uložil na pamětovku a přes čtečku karet opět zapojil zepředu,tak už nebyl žádný problém

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Návštěvník hanys.k

Stejně když se na to podíváte je to maras. Má to problémy s nejobyčejnějším čtením z USB hubu...proč do toho UPC šlo :-( takových kvalitních náhrad je ach jo

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...