Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

A co je v té aktulizaci nového? Dneska mi byla nabídnuta, nainstaloval jsem ji, ale nějaké změny jsem si nevšiml. Např. u slovenské verze se říkalo, že Menu nabídky jsou na průhledném pozadí, takže lze sledovat normálně obraz i zvuk, ale po updatu to mám pořád postaru.

Odesláno

Jedna se o FW verzi 04, ktera zde jiz je nejakou dobu ke stazeni, vice informaci najdes v tomto vklakne (od strany 13).

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Tento tyden (v po i v ut) se mi nenahral naprogramovany porad. Jeden ze stanice Nova HD (opakovane nahravani, nahravam jej pravidelne kazdy den), dnes uz se zase nahral.

Druhy ze stanice Eusport HD (naprogramovano jednorazove nahravani). Ma nekdo podobnou zkusenost, pripadne tusi cim by to mohlo byt? Zatim se mi to nikdy nestalo.

Odesláno

jakou značtu přesně má v sobě tento přístroj za hdd

Odesláno

Jaké mají být nastaveny hodnoty (frekvence, symbolová rychlost a konst.) u Inovace OTA. Někde jsem to tu viděl a teď to nemůžu najít. Děkuji.

Odesláno

U Kaonu to nefunguje, tam se OTA dělá automaticky, po neděli bude puštěn FW ve zbytku sítě ...

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Při pokusu o aktualizaci se mi objeví pouze hlášení "Aktualizace selhala, informace ze sítě není správná:#2"

Co to znamená?

Odesláno
Při pokusu o aktualizaci se mi objeví pouze hlášení "Aktualizace selhala, informace ze sítě není správná:#2"

Co to znamená?

Že se z HS Meziboří odkud ti putuje signál ještě OTA aktualizace nepouští :wink:

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

mipo: já jsem na tom v Kolíně stejně

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague