Návštěvník Johny321 Odesláno 12. května 2011 Sdílet Odesláno 12. května 2011 Taky mám od včerejška Kaon vyměněnej - vypadával signál na HDMI. Dostal jsem "novej" repas. Tak doufám, že budu mít tentokrát štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tiger Odesláno 13. května 2011 Sdílet Odesláno 13. května 2011 Ja mám nefunkčné HDMI od začiatku. Celý čas fungujem na scart. Tvrdili my že je to firmware, potom že je to vadná séria kaonov. Vymenili my ho a problém pretrváva. Keď ho zapnem na HDMI, tak sa objaví logo, potom zmizne a naskočí zvuk a modrá obrazovka. Skúšal som iný hdmi port v televízií, vymeniť kábel, upgradovať firmware v televízií (aj keď z inými zariadeniami nemám problém) Pred 2 dňami som im napísal, že ak to nezačnú okamžite riešiť, tak odchádzam k Netboxu. Majú internet 30/15+TV a za rovnakú cenu čo mám dostanem i videorekordér. (uzávam, programov je v tom menej, ale aj tak sa dívam len na pár) Dnes sa my ozvali a 24.5. príde technik. Už som rozhodnutý že ak to nespraví, tak UPC ruším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svedral Odesláno 14. května 2011 Sdílet Odesláno 14. května 2011 Také jsem měl problémy s KAON-B3000.Občas nenahrál naprogramované programy.Zatelefonoval jsem do UPC a požádal o výměnu přístroje.Rovnou jsem ale důrazně odmítl repasovaný přístroj.Přijel technik a přivezl nový,nerozbalený model KAON KCF- B4003HCO.Je o něco menší a má externí zdroj 12 voltů.Také se trochu liší přední panel.Zatím pracuje naprosto spolehlivě.Ovládání stejné firmware 11.11.00.04.Kapacita disku 320 Gb.Ještě jeden postřeh. B 3000covka je šíleně tupá na vstupní signál tenhle nový je mnohem citlivější a tudíž žádné výpadky signálu.Také jsem se ptal technika co dělají s přístroji které mění.Pravil že se letmo přezkouší, 10 dní musí zůstat na provozovně a potom šup k dalšímu zákazníkovi mnohdy i stím na co si stěžoval předchozí zákazník. To je pecka co !!! Takže lidé nenechte ze sebe dělat blbce, pořádně se ozvěte a požadujte od UPC maximum. Otravovat,otravovat a nenechat se odbít nějakejma kecama jako třeba zkuste tovární nastavení a podobně.Požadovat výměnu za nový a hotovo.Držím palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanys.k Odesláno 15. května 2011 Sdílet Odesláno 15. května 2011 Ten zmiňovaný KAON KCF- B4003HCO se nějak liší ve funkčnostech oproti KCF-B3000? Tunery, vstupy/výstupy, rozlišení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svedral Odesláno 15. května 2011 Sdílet Odesláno 15. května 2011 Ten zmiňovaný KAON KCF- B4003HCO se nějak liší ve funkčnostech oproti KCF-B3000? Tunery, vstupy/výstupy, rozlišení? Vše je stejné jako u KAON B3000 akorát je citlivější a má trochu jiný přední panel a má externí zdroj.Menu a ovládání také stejné.Vstupy a výstupy také stejné.Dálkový ovladač také stejný.Jo a není to tak velká krabice jako B3000.Rozlišení stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. května 2011 Sdílet Odesláno 15. května 2011 Jeste jeden rozdil - KAON KCF- B4003HCO ve stand-by rezimu nepropousti signal na antenim vystupu z STB. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 16. května 2011 Sdílet Odesláno 16. května 2011 Také jsem v pátek dostal za porouchaný KCF-B3000 nový model KCF- B4003HCO. Jak už tu bylo napsáno je o něco menší, má jiný vzhled, samostatný zdroj a jinak je všechno úplně stejné s předchozím modelem. Jo a spotřeba by měla být v klidovém řežimu o něco meší. Zatím běží, tak uvidíme, co bude dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 16. května 2011 Sdílet Odesláno 16. května 2011 Zrovna mi můj Kaon předvedl záznam o nulové velikosti a čím dál častěji tvrdí, že není signál (power off/on a signál zase je). Zdá se tedy, že bych měl žádat výměnu, když je za co? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svedral Odesláno 17. května 2011 Sdílet Odesláno 17. května 2011 Jeste jeden rozdil - KAON KCF- B4003HCO ve stand-by rezimu nepropousti signal na antenim vystupu z STB. Tento nedostatek jsem vyřešíl rozbočovačem u anteního vstupu Kaonu a je to OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BlackHawkCZ Odesláno 18. května 2011 Sdílet Odesláno 18. května 2011 Dobrý den, mohl bych mít prosbu o radu ohledně nahrávání na tento tym set-top-boxu? Mám asi 3 dny Kaon KCF-B40003 HCO a když nahrávám DVA programy najednou, tak se mi z ničeho nic zablokuje 90% ostatních programů, takže je nemohu sledovat. Přitom jsem myslel, že UPC prezentuje, že lze nahrávat 2 programy najednou. Moc Vám děkuji za radu. LP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.