Standa Odesláno 19. května 2011 Sdílet Odesláno 19. května 2011 No vždyť dva programy nahráváte Přijímač obsahuje dva tunery - tím pádem mohu: 1/ nahrávat 1 program a sledovat co chci 2/ nahrávat 2 programy a sledovat další program - ovšem jen z těch MUXů, na kterých jsou ty nahrávané dva programy Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 19. května 2011 Sdílet Odesláno 19. května 2011 Přesně tak jak píše Standa....jinak "nový model" KCF- B4003HCO má v sobě nahraný poslední FW 04 a při přetáčení nahraného pořadu se stejně zastaví vždy o kus dál. Není to tak strašné jako u slovenského FW, ale je to stále nepříjemné. Jinak funguje v rámci možností.....tedy jako předcházející model se známými nedostatky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BlackHawkCZ Odesláno 19. května 2011 Sdílet Odesláno 19. května 2011 Moc Vám děkuji za odpoveď, ale nějak jsem to nepochopil Já nahrávám dva programy současně, ALE zablokuje se mi nabídka 90% programů, které mám. Tzn., že nahrávám třeba na ČT 1 a ČT 2, ale funguje na dívání pouze NOVA, HBO a PRIMA a zbytk je blokovaný..... tohle trochu nechápu.... Když nahrávám jeden program, tak mám k dispozici celou nabídku.... Díky za vysvětlenní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hujer Odesláno 19. května 2011 Sdílet Odesláno 19. května 2011 Moc Vám děkuji za odpoveď, ale nějak jsem to nepochopil Já nahrávám dva programy současně, ALE zablokuje se mi nabídka 90% programů, které mám. Tzn., že nahrávám třeba na ČT 1 a ČT 2, ale funguje na dívání pouze NOVA, HBO a PRIMA a zbytk je blokovaný..... tohle trochu nechápu.... Když nahrávám jeden program, tak mám k dispozici celou nabídku.... Díky za vysvětlenní Myslím, že to bylo řečeno jasně: když se nahrávají 2 programy (ze dvou různých MUXů) a ještě chceš sledovat další program, je to možné, ale dostupné jsou jen kanály z těch MUXů, z kterých jsou ty 2 nahrávané programy. Příklad: Nahráváš Nova (mux #1) a HBO (mux #2). V tu chvíli jsou k dispozici pro sledování jen kanály z muxu #1 a #2. Takže třeba Prima (která je taky na Muxu #1) anebo HBO2 (který je na Muxu #2). Ale už ne Markíza, která je třeba na Muxu #3 nebo #4 atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BlackHawkCZ Odesláno 19. května 2011 Sdílet Odesláno 19. května 2011 Aha...už to chápu. Nebylo mi jasné, co je to ten MUX. Tak v tomhle je ale DVR mnohem lepší, když jsem mohl nahrávat až 4 programy naráz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 19. května 2011 Sdílet Odesláno 19. května 2011 Aha...už to chápu. Nebylo mi jasné, co je to ten MUX. Tak v tomhle je ale DVR mnohem lepší, když jsem mohl nahrávat až 4 programy naráz.... Ano, mohl jsi nahrávat až 4 programy, ale taky pouze ze dvou muxů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BlackHawkCZ Odesláno 19. května 2011 Sdílet Odesláno 19. května 2011 A nevíte, kde bych na netu našel seznam těch MUXů? Respektive, jaké programy pod který MUX spadají? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. května 2011 Sdílet Odesláno 19. května 2011 Co tak zkusit trosku hledat http://www.upczone.cz/viewtopic.php?t=1655 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník BlackHawkCZ Odesláno 20. května 2011 Sdílet Odesláno 20. května 2011 Jé, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zozo Odesláno 22. května 2011 Sdílet Odesláno 22. května 2011 Jak jsem psal ... po výměne mne vypadávalo HDMI .. po telefonatech a rady od operátora abych provedl reset přístroje a ty obecné rady jsem trval na výměne přístroje. . Technik přijel cca za týden... Ptal se pri jakých programech to vypadávalo...podle toho co jsem zistil to byly hlavne HD programi /tam se na to nekdy nedalo dívat/ ... a pak i občas normální , i při přehrávaní nahraného pořadu... prověil kabely, rozvodní skřín UPC v baráku a "že to je přístroji" .. vypadlo mu to taky ja laboroval...Tak výměnil Kaon KCF-B3000 , za nový přístroj. Zatím mne HDMI nevypadlo ... Tak uvidíme... každopádne UPC to chce otravovat a otravovat... chybý pořádná konkurence aby se spamatovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.