Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Návštěvník Conquest
OK, ja nic podobnyho na Kaonu nezaznamenal, maximalne neni signal.

Tak tě Tomus prosím, hoď novou hlášku jupindě do placu, máš tam určitě své spojky. I v mém případě se jedná o Kaon - Praha. Děkuji.

• po 2 týdnech...
Návštěvník barsalano

U Kaonu 4003, se mi navíc někdy zobrazí hláška "Mimo rozsah". Zatím mi nikdo (vč. ´odborníků´ ze servisu UPC) neporadil co to vlastně znamená. Faktem je, že z Kaonu zároveň neleze žádný signál...

Návštěvník vito

"Neco" se asi v hlavach Kaonu deje protoze posledni dobou u me narusta cetnost hlasky "Neni signal" ackoliv jsem uz delsi dobu na jakekoliv experimentovani s nastavenim nebo fw rezignoval - t.j. nic jsem nemenil. Samozrejme to hlasi v situaci kdy prokazatelne nic nenahrava a signal je ok. Nejcasteji po zapnuti. Prepinani mezi kanaly ani muxy nepomaha - vsude stejna tma. Pomuze (vetsinou) pouze vypnout a znovu zapnout. Stava se to jiz pravidlem v podstane kazdy den.

S tim je take spojena Kaonova rostouci nemohoucnost pri nahravani - stale casteji se pozadovany porad proste nenahraje, asi proto, ze takzvane "neni signal". Je to fakt desnej kram, zavaznych chyb ma nepocitane, casem se jejich projevy jenom horsi, a novy fw nikde.

Návštěvník Conquest
"Neco" se asi v hlavach Kaonu deje protoze posledni dobou u me narusta cetnost hlasky "Neni signal" ackoliv jsem uz delsi dobu na jakekoliv experimentovani s nastavenim nebo fw rezignoval - t.j. nic jsem nemenil. Samozrejme to hlasi v situaci kdy prokazatelne nic nenahrava a signal je ok. Nejcasteji po zapnuti. Prepinani mezi kanaly ani muxy nepomaha - vsude stejna tma. Pomuze (vetsinou) pouze vypnout a znovu zapnout. Stava se to jiz pravidlem v podstane kazdy den.

S tim je take spojena Kaonova rostouci nemohoucnost pri nahravani - stale casteji se pozadovany porad proste nenahraje, asi proto, ze takzvane "neni signal". Je to fakt desnej kram, zavaznych chyb ma nepocitane, casem se jejich projevy jenom horsi, a novy fw nikde.

SOUHLASÍM! Jenom doplním, že hláška "Neni signal" se objevuje v prime time, tedy po 20 hodině a o weekendech mezi 20:00 až 22:00 hodinou. Už mě i napadlo, že mnoho diváků UPC nesvědčí :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...