Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda

Taky mě nahrávání pořadů jako úchylka nepřipadá. Naopak, nahrávám už prakticky všechno, co mě zajímá a na co chci koukat a "živě" už nesleduji, kromě sportu, téměř nic. Je lepší si organizovat čas podle sebe, než podle toho, co právě vysílají v televizi. :wink:

Návštěvník vito

Dostal jsem novy KAON KCF- B4003HCO a HDD hlasi volnou kapacitu pouze 286.1GB. Jake disky se tedy vlastne do tohoto noveho modelu montuji? Drive v diskuzi tu nekdo uvadel 500GB tak jsem doufal ze je tak u vsech techto novych typu ale asi ne. Trochu zklamani, protoze u stareho typu subjektivne pribyvalo chyb se zaplnenym diskem. Jestlize ma tenhle stejny tak je to dost na prd.

Mimochodem, zkouseli jste nekdo dat do Kaonu jiny disk s vetsi kapacitou? Je nejaky limit ktery to zvladne?

Návštěvník PESFILIPES

no me to ukazuje 453,7 gb - ale myslim ze je to jedno - vzdy nahraju tak 2az 3 porady a kdyz mam cas tak se na to podivam a vymazu - jeste nikdy jsem nemel zaplneno vice jak 40 gb

Návštěvník vito

Zajimave. Na webu UPC inzeruji 320GB s fotkou noveho typu. Tak ze by bylo kdysi jen par kusu s 500GB? Kdy jsi ten svuj dostal? V mem pripade kapacita jedno neni protoze si chci treba nahrat vic dilu serialu a cas se na to divat mam az s odstupem, a posledni dobou jsem se bezne dostaval na 2/3 obsazenosti disku. A to mi prislo, ze uz Kaon dost nezvladal, kazdej druhej porad nenahral, neustale nemel signal a pod. Kdyz byl disk skoro prazdny tak se to stavalo min.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Ex

Pořídil jsem si balíček KOMBI KOMFORT a k němu HD PVR Kaon KCF-B4003HCO a měl bych k němu jeden dotaz.

Naprogramuji záznam nějakého pořadu a poté ho vypnu. Když nastane čas na který byl naprogramován tak se zapne a začne nahrávat, ale když poté zapnu TV a přepnu ji na HDMI vstup na kterém mám připojen HD PVR tak se mi jen objeví že není žádný signál a z HD PVR v tu chvíli nejde prakticky nic dělat, nelze se třeba začít se spožděním dívat na právě nahrávaný pořad nebo na jiný program, jako by prostě HD PVR neposílal přes HDMI v tu chvíli žádný signál i když je zapnutý a nahrává.

Je to vlastnost tohoto přístroje nebo je nějaký problém u mě?

Předem díky za odpověď.

Tak predne je potreba STB zapnout, on sice nahrava, ale obrazovy signal ma vypnuty.

Ale je dost mozne ze jste to zkousel, tento STB ma bohuzel s HDMI vystupem trochu problemy, zatim s tim nelze nic delat,

snad jiz brzy vyjde novy firmware, ktery by to mel opravit, mel jsme ho tu na testovani, ale jeste v nem byly nejake chyby.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Kdysi tu nekdo psal, ze pomuze vytahnout a zase zastrcit HDMI kabel, tak bych to vyzkousel..

Mam ke Kaonu jiny dotaz. Az budou k odkoupeni, asi bych o nej mel zajem. Ale v dopise od UPC jsem dostal info, ze pouzita zarizeni se nemuzou odprodavat, tedy dostanu novy. Ja mam asi stesti, ale me muj soucasny Kaon funguje beze vsech zde popisovanych problemu a tak bych rad odkoupil zrovna tenhle konkretni kus. Jsem zvedav, jestli to ukecam...

Zajimave, odprodat se daji jen nova zarizeni, pronajmout se ale daji i 5 a vice leta zarizeni...

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Návštěvník PESFILIPES

Ex

kdyz nahravas a prijdes koukat na tv tak ovladacem musis jeste kaon zapnout - taky jsem byl prekvapenej ze je to nejaky zamotany - jinak dnes zas po deseti minutach vzdy tak na sekundu vypadne obraz a ze neni signal - docela otravny - v upc by se ti spici medvedi uz meli probrat a zacit neco delat - ta jejich tv to je neco - to i za komunistu tedy byly lepsi sluzby nez ta dnesni polovicni prace tyhle smecky ktera se pojmenovala upc

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...