Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace


Návštěvník J.Š.

Doporučené příspěvky

Návštěvník ritchi

PESFILIPES

 

Hold,su typy ludi,ktori nebudu nikdy a s nicim spokojni aj keby to bolo zadarmo.Mal som 10MB net a 80 TV stanic za 33€.Teraz mam siesty mesiac 25MB net a 92 TV stanic+telefon za 27€.Usetrenych 6€ za net s vyssou rychlostou a 12 TV stanic navyse spolu s telefonom a slape to v pohode.Urcite nie som niekto z toho pofiderneho spolku,a aj ja mam samozrejme nejake vyhrady,ale na trhu momentalne nie je podla mna nikto lepsi v poskytovani sluzieb co sa tyka pomeru ceny a kvality.Komunikacia s UPC SK je na velmi dobrej urovni ci uz prostrednictvom telefonu alebo cez FB UPC Broadband Slovakia,kde ihned reaguju a snazia sa vsetko riesit okamzite a hlavne k spokojnosti klienta.A neber si to osobne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PESFILIPES

ja mam kabel take jeste za karnevalu - a to bylo jina - jinak mam supreme za stejne penize zadne snizeni se nekona - akorat kvalita se snizuje - takze asi tak - proste jsou to smejdi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je pravda ze co se tyka pridavani novych kanalu, tak to u UPC v posledni dobe trochu skripe, na druhou stranu ale je nutno rict ze kazdy by chtel za stejne penize neustale vetsi nabidku, coz v praxi zrejme nejde do nekonecna, cehoz je prikladem stazeni porno kanalu z nabidky Supreme a nahrazeni jinymy dvema kanaly.

Co se tyka zkvalitnovani sluzeb a snizovani cen, take je nutne rict ze to se opravdu deje, zavedla se modernejsi technologie internetu DOCSIS 3.0 dike ktere je mozne dosahovat ctrynasobne rychlosti,

ceny se take pomalu snizuji, jen je potreba to sledovat, protoze cena se vylozene nesnizi u stavajich tarifu, ale vzdy se zavede nejaky novy casto s lepsimy parametry, ale za nizsi cenu, takze pak nutne kontaktovat UPC a prejit na tento vyhodnejsi tarif.

Tož tak :sunny:

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K cenám a podobně bych měl asi toto:

Já jsem u kabelovky zhruba od roku 1993/94. Zde ji začala budovat nějaká holandská společnost, na jméno si nevzpomínám. Po nich to převzal Karneval., od nich jsem dostal Handan5000, ještě s emblémem Karnevalu (dodones funguje na TV v děcáku)., pak to převzal UPC, což je velká škoda, protože Karneval se rozjížděl dobře a byl by vynikající ( a potřebnou) konkurencí. Jsem vlastně dlouholetým zákazníkem kabelové TV a vlastně také věrným zákazníkem.

V kulturním zahraničí bývá praxí, že takovíto zákazníci, obvzláště, pokud si platí nejvyšší nabídku (Supreme), bývají zvýhodňováni, mají nějaké ty bonusy. A UPC? Stálý a věrný zákazník platí celou sumu, žádné bonusy nemá. Prostě, už je tzv. chycený, tak ať platí, jako mourovatý. Výhody a bonusy mají noví zákazníci, mají slevy, a to ne malé. Zvláštní praxe. ............ inu, co by jsme chtěli v postkomunistickém státě, kde podnikatelé jsou bývalí veksláci, a manažeři jsou bývalí "těžcí" soudruzi z vymetenou hlavou.

Řeknete, že je tu možnost: Zruš kabelovku a znovu si ji obnov. Sorry pánové, ale tohle chování mi připomíná ten "Sojuz", od kterého se stále necháváme "kojit". Tudy v civilizovaném a kulturním světě cesta fakt nevede.

K programům:

Nic moc bych nepřidával, stejně na spoustu kanálů se nikdo moc nekouká. Ale zkvalitňoval bych ty kanály, které jsou. Snažit se to, co je šířené v HD (klidně i zpravodajské TV) šířit v HD i v naší kabelovce. Na mnoho kanálů bych přidal "bitráž"., vždyť ten kabel nemá momentálně žádné omezení (i když v Německu už zkouší DVB-C2)

.... je toho hodně, co by se dalo k lepšímu změnit na dosavadních programech. (to je ale opravdu na hodně dlouhou debatu, .... jenže ti, co by měli naslouchat, radši naslouchají šustění bankovek - to je pak opravdu těžký)

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník PESFILIPES

ceny se take pomalu snizuji, jen je potreba to sledovat, protoze cena se vylozene nesnizi u stavajich tarifu, ale vzdy se zavede nejaky novy casto s lepsimy parametry, ale za nizsi cenu, takze pak nutne kontaktovat UPC a prejit na tento vyhodnejsi tarif

- mam supreme - vsechny kanaly - na co mam prejit abych mel vsechny kanaly a nizsi cenu - :lol: - to jsem z toho teda magor - zadne nesmyslne telefony a internety nechci - koho mam v upc kontaktovat ??? :alien:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to tu tak čtu, tak už se děsím výměny setoboxu Handan 6000 za Kaon HD 3000, který mi mají dodat. Měla jsem na CV 5000 neustále hlášku singál není k dispozici, Slováci kostičkovali, nakonec přestali úplně.Pak vynechaly sportovní kanály, pak čt1,2 Prima, ale zůstaly erotické - ty byly opravdu důležité :D Technik UPC se u nás ani neotočil a pravil, že je to šňůrama. Div, že jsem nemusela zaplatit výjezd. Pořídila se nová TV=nové rozvody, ejhle-žádná změna-Slováci nejeli. Jen do TV jsem pořídila kartu se slotem a paráda. Postupně přestal setobox CV 5000 fungovat docela. v Druhém pokoji, kde mám Handan 6000 všechno fungovalo, Slováci bez problémů, nahrávání občas rozčílilo, ale dalo se to zkousnout, tak mi nařčení technika, že něco dělám blbě dost vadilo. Teď po továrním nastavení už CV 5000 nenašel žádný kanál. Zaměnila jsem setoboxy a tam kde Handan 6000 fungoval, ten se "zeleným okem" ani nehlesl. Není signál. Dost jsem si s tím pohrála. Vím, že setobox je s kartou spárován, ale zkusila jsem si zapojit sousedčin setobox tam, kde ten můj vypověděl službu a ejhle-signál to mělo a základní programy tam jely. Tak jak mi technik může říct,že je to kabeláží a že jsem ženská , která se nemá plést do něčeho, čemu nerozumí. Udělal ze mě úplnou idiotku. Divil by se, kde jsem zaměstnaná a čím jsem vyučená. Pak by možná nevypusti z huby, to co řekl a omlouval se ještě rok. Vyhodila jsem ho.

A tak jsem požádala o novinku Komfort+ a jsem na to zvědavá, čekám co se mi s novým setoboxem nastěhuje do baráku. Jediné co se mi nikdy nepovedlo, dostat nahrané programy do Pc, ale nakonec jsem propojila setobox s recorderDVD přes AV a to, co jsem chtěla uchovat jsem si vypálila a ze setoboxu jsem mohla vymazat, aby bylo místo na další nahrávky. To, že někdo nechápe, že má člověk nahraných několik filmů a programů, to taky moc nechápu. V noci, kdy v televizi nic není a nejde spát, tak je to k nezaplacení. Ale proti gustu...Tak mi držte palce, ať nemusím po týdnu zas volat technika a reklamovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mipo

Oni ti technici jsou také lidé, jako ostatní. Takže i mezi nimi jsou takoví, kteří se snaží, aby nemuseli nic dělat, jen si odškrtnout návštěvu a pro UPC mít buď splněný úkol, nebo v případě externisty fakturu za návštěvu. Zajímala by mne reakce vedení technického oddělení na takovýto dopis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten vas STB CV-5000 bude s nejvetsi pravdepodobnosti vadny, proto doporucuji zavolat na UPC a pozadovat vymenu, nenechat se odbit a klidne jim rict to co jste napsala sem.

 

Co se tyka vymeny CV-6000 za Kaona, pokud nepotrebujete sledovat HD kanaly, tak bohuzel nejspis budete zklamana, kdo predtim neprisel do styku s jinym STB, tak mu Kaon vadit zrejme nebude,

ale kdo si jiz zvykl na Handana, tak zrejme bude nadavat, protoze Kaon ma vyrazne pomalejsi reakce na ovladani, coz me docela casto dokaze pekne vytocit.

  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to mi neříkejte ani ze srandy. Tak mám takový dojem, že to ještě překvalifikuju a nechám si Handana. Jsem s ním docela spokojená. Jen mi vadí těch 150,- za měsíc. A to "zelený oko" je opravdu pokažené. Tím jsem si jistá. Uvidím, až přijde technik. Nechala jsem se nalákat HD. Je to opravdu rozdíl, ale zas to není tak důležité pro život. Tak děkuju za odpověď. A technika to svoje povídání nechám aspoň přečíst. Snad mi sem nepošlou toho stejnýho :D, to by mě opravdu porazilo :D:D:D

A posledně jsem zapomněla napsat: ZLATEJ KARNEVAL!!! To bylo jinší kafe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...