Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Platím za něj měsíčně stovku.

Kdyby stál 5000kč tak se mi to vrátí za 50 měsíců.

Tak supr ten kaon není, abych ho měl tak dlouho.

V tom výhodu nevidím.

A to že bude prostě můj nějakou výhodu má?

Mě by se spíš líbilo, kdyby šel odkoupit modem a potom ho nějak "cracknout" aby neomezoval rychlost :wink:

To by byla paráda :D

Osobně se mi nezdá odkup STB Kaon jako dobrá investice. Pokud by stál těch 5000kč tak se při měsíčním paušálu 100kč dostanu na tu cenu za více jak 4 roky.

Pokud platím paušál tak mám jestli se nepletu záruku prakticky celou dobu co ho mám v pronájmu, ale pokud si ho odkoupím tak určitě nebude záruka delší než 2 roky. Když si vezmu jaké jsou s tímto STB Kaon problémy je to celkem důležitá věc a to nemluvím o tom že se třeba UPC pohne a nabídne za rok či dva nějaký lepší model STB a co pak s nějakým krámem který nebude mít v tu dobu už prakticky žádnou hodnotu.

Mě by se spíš líbilo, kdyby šel odkoupit modem a potom ho nějak "cracknout" aby neomezoval rychlost :wink:

To by byla paráda :D

Znam jedince, ktery to kdysi zkousel, ale uz nevim s jakym vysledkem, jen si vzpominam ze pak rikal ze mu modem pri tech pokusech odesel. :-)

A nekdy vam mozna povim historku jak se dal kdysi crackout internet od Karnevalu. ;-)

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Jelikož se rychlost řídí konfiguračním souborem, který se synchronizuje jako první při připojení k síti, neviděl bych "hacknutí" jako reálné =)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

PESFILIPES : mě ho pronajímá za 99,- Kč. Nevím, jak u jiným tarifů či balíčků, já mám Kombi Komfort za 649, modem 49 a Kaona za 99. Měsíčně platím 797,- Kč

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...