Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Zmineny Kaon nepouziva jen UPC, ale jini kabelovi operatori u nas, tazke tech firem kterym ho dodavaji bude vic,

kdo by chtel vyzkouset ten testovaci FW, tak ztahujte zde:

download/K-B3000HDCO_v11.11.00.04_01.01.24-DA2F_20111021.bin

Mel by predevsim opravovat problem s vypadavani HDMI portu.

Soubor s FW se nahraje na USB flash pamet, ci externi HDD, ta se pripoji k STB a v menu vybere aktualizace SW pres USB.

Nahrál jsem soubor na USB, ale Kaon ho vzadu ani vpředu nevidí. Čím to je?

Návštěvník Baron1420

FW jsem si nahrál na mobil a zaktualizoval SW v Kaonu. Chvilku to trvalo než to našel, ale nakonec se to podařilo. Dále jsem udělal tato opatření:

Nový HDMi kabel, aktivní rozbočovač (zesilovač) a ten FW. Televize fungovala v pohodě. Chtěl jsem vyzkoušet a tak jsem odpojil aktivní rozbočovač a zapojil TV na klasický. A včera večer během hodiny a půl, se signál ztratil asi 9x. Ale TV nehlásí není signál a asi po dvou vteřinách naskočí znovu obraz, bez jakéhokoliv zasahování z mojí strany. A to jsem současně i nahrával. V záznamu byl jeden vteřinový kiks - čtverečky. Jinak záznam i při těch výpadcích v pořádku. Dneska od rána jede TV na klasický rozbočovač. A jen jeden výpadek, obraz naskočil po vteřině sám. Večer zapojím aktivní rozbočovač a uvidím.

Kdo o tom jeste nevi, tak aktualne je jiz mozne koupit si u UPC STB Kaon za cenu 4999,- Kc

http://www.upc.cz/televize/hdpvr/

Funguji uz take samoinstalace CAM a STB, v tomto pripade neplatite za instalaci ci vymenu nic, pokud si to nechate zapojit od technika UPC, ta to bude za 200,- Kc.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník Balvan

Tak mam taky cerstve tento pristroj a za boha nemuzu prijit na zakladni vec, asi tu budu za blba, ale jak si seradim programy podle svyho? Vim jak je seradit od a-z, od z-a a ostatni voloviny, ale jak presunout program z pozice napr 70 na 1 to proste nevim:/

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...