Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

Aktualizace tu je, ale pokud dám, že ji chci, tak zčerná obrazovka a po chvíli se zase objeví hláška o aktualizaci. A takhle pořád dokola. Takže nic moc. Zkusím si s tím ještě hrát večer, třeba se to podaří.

Me taky obrazovka zcernala, ale hned na to naskocilo zelene menu s informaci o stahovani FW,

FW se stahl a nainstaloval a zatim bezi OK,

jedna se o verzi: 11.11.00.05 - 01.01.24-DA98

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník mill

Mě to při prvním odsouhlasení aktualizace udělalo reboot, zeptalo se znova a už to jelo aktualizaci na zelené obrazovce...

jen by mě zajímalo, proč se to stahuje tak hrozně pomalu, vždyť datové toky u HD kanálů jsou v řádech Mb/s

uvidím co se po aktualizaci zlepší, jinak oproti Handanu 6000 mi přijde, že má hrozně pomalou odezvu a listování v EPG je katastrofa :/

Jestli již dotaz padnul, tak se omlouvám - jak mám nastavit nahrávání dvou pořadů za sebou, aby se to nahralo ? Když to nastavím přes EPG, naharje se první, s velikostí obou pořadů, ale koukatelná je jen ta část v délce prvního pořadu a druhý pořad se samostatně nenahraje. Momentálně to řeším tak, že nastavím jen první věc, ale dám ji megapřesah a mám tam obojí, což tak není to pravé.

Návštěvník jam

Aktualizace - instalace v pořádku, bez černé obrazovky. Zatím jsem moc nezkoumal změny, ale subjektivně mám pocit, že se zrychlila reakce na tlačítka dálkového ovladače. Ale možná je to placebo efekt ;)

Fakt nevím,proč vydali nový firmware,co chtěli vylepšit.Ale trvání banneru nemám šanci nastavit na jinou hodnotu, než 5 sekund.Pořád se to vrací(KFC-B4003HCO).Nevím,k čemu je to všechno dobré.

• 500 Mb/s
  • 4 GB
  • Komfort
  • Základní STB Vodafone + CA
  • Brno-Líšeň

Navíc po aktualizaci mi vypadli všechny české kanály krom HD kanálů a dokonce nejdou ani naladit zpět :?

Takže z klasické stovky a něco kanálů mám necelých padesát a nejde s tím hnout, pls nemá někdo radu?

Vyhledání kanálů jsem zkousel, naslo jen sedum a uplne nepouzitelne

Návštěvník jam

Co mě napadá je, že při vyhledávání byla nastavená počáteční hodnota frekvence až na 730MHz.

Dál taky nemusí najít automaticky obě hodnoty "symbol rate" - na 5000 např. najde jen pár muxů. Zbytek je na 6900.

Takže zkusil bych při vyhledávání hodnoty frekkvencí a symb.rate nastavit ručně podle http://www.upczone.cz/download/seznam_muxu.htm

Pokud to nepomůže, pokračoval bych obnovením továrního nastavení a začal bych se vším nastavováním znova od začátku.

Pustil jsem dnes televizi a správně mi naskočil program EurosportHD (dávají kulečník), neb tam jsem to včera vypnul. Po pár vteřinách se mi objevila tabulka, kde mi je sděleno, že je k dispozici nová aktualizace software. A zda ji chci (OK), nebo zda ji nechci (EXIT). Tak jsem tedy kliknul na DO na OK. Chvíli nic, potom lupnutí, černá obrazovka, po chvíli boot set-top-boxu, inicializace a hups - EurosportHD a opět tabulka o novém software. Tedy opět OK. A opět to samé - velké NIC. Takže klikám na EXIT a technici od UPC (dost by mě zajímalo, za kolik peněz "pracují") opět klesli v mém vědomí o pár schodů níž (už jsou někde ve sklepě).

Apropó: já se živím také programováním. Na směně (dělám směnové dvanáctky - zrovna mám po noční) jsem sám a mám zodpovědnost za chod fabriky, kde přes program jede zhruba 600 strojů. Já si nesmím (ne nemůžu, ale NESMÍM) dovolit renonc a nechat odstavit fabriku. Já (a kolegové z ostatních směn také) než pošlu nějakou programovou úpravu do PC a do řídících jednotek, tak si to musím mnohokrát odzkoušet ve zkušební skříni a simulovat různé události a sledovat, jak se to vše chová. To technici u UPC asi vůbec nemají ponětí, jak to jinde musí fungovat, aby to všechno fungovalo (nehážu všechny do jednoho pytle). Ti technici se chovají neprofesionálně a připadá mi to, že to je spolek dobrodruhů.

A teď jsem zjistil další srandu: když přepnu na další kanál - opět se objeví tabulka. Ona mě vlastně bude otravovat po celý život?? ..... ti technici od UPC by se jinde neuživili, a nebýt UPC, tak jsou trvale na pracáku, a nebo dělají kopáče - to by snad zvládli

takže až na programu ČT_1 se zadařilo. Běží tam zajímavá informace - nevypínejte síťový vypínač! (to je stejně dobrodružné, jako když flashuju BIOS., vypnou proud a můžu to zahodit).

Apropó: I pitomý Microsoft, když posílá aktualizace na OS, tak si můžu vybrat a co nechci, to neodfajfknu. A už nikdy mě to neotravuje.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...