tomus Odesláno 10. března 2012 Sdílet Odesláno 10. března 2012 Asi nejaky ruseni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 10. března 2012 Sdílet Odesláno 10. března 2012 asi ufon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dave67 Odesláno 13. března 2012 Sdílet Odesláno 13. března 2012 Lze nějak vyřešit to, aby STB ve stand-by režimu pustil signál dál do TV? Přijde mi zbytečný, aby běžel další přístroj, když se na TV dívám přes CA modul a box používám jen na nahrávání. Obraz přes CA modul je opticky lepší a navíc mi nevyhovuje ovladač Koanu. Je sice podstatně lepší, než ten minulej, ale pořád je takovej "těžkopádnej". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 14. března 2012 Sdílet Odesláno 14. března 2012 Rozbočovač / odbočovač na vstup STB Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pstraka Odesláno 15. března 2012 Sdílet Odesláno 15. března 2012 Potřebuji poradit: při ručním pokusu o aktualizaci SW se mi objeví chyba: Chybový kód: Aktualizace nového SW selhala (Není signál: #1). Mám tedy slovenský FW, ale to už dělalo před tím, než jsme ho přes USD uplodoval. Hodnoty: Frekvence - 378000, Symbolová rychlost - 6900, Konst. 64-QAM. ¨ Víte někdo co s tím? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pstraka Odesláno 15. března 2012 Sdílet Odesláno 15. března 2012 Při pokusu o aktualizaci se mi objeví pouze hlášení "Aktualizace selhala, informace ze sítě není správná:#2" Co to znamená? Ahoj, povedlo se ti to nějak vyřešit? Jsem na tom stejně, v Plzni. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 15. března 2012 Sdílet Odesláno 15. března 2012 Dokud jsem měl Kaona, choval se stejně. Aktuakizace vždy proběhla bez problémů, když jsem ji prováděl z USB Flashky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 Potřebuji poradit: při ručním pokusu o aktualizaci SW se mi objeví chyba: Chybový kód: Aktualizace nového SW selhala (Není signál: #1). Mám tedy slovenský FW, ale to už dělalo před tím, než jsme ho přes USD uplodoval. Hodnoty: Frekvence - 378000, Symbolová rychlost - 6900, Konst. 64-QAM. ¨ Víte někdo co s tím? Díky. 1] stahni si jakykoliv starsi cesky firmware pro kaona 2]pres usb aktualizuj svuj slovensky FW na cesky FW 3]dej aktualizovat pres OTA na nejnovejsi cesky FW 4]zjistis ze se nezmenilo vubec nic, hdmi vypadava a slovensky firmware byl relativne schopny takze nic noveho cesky neprinasi (teda alespon u me) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník andy Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 Použival jsem slovenský FW, teď jsem zkusil poslední český FW není někde k dispozici novější slovenský FW, probělha informace, že slovenská UPC aktualizovala KAONY. Slovenský FW mi vyhovoval opravdu nejvíce. pěkný den andy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 16. března 2012 Sdílet Odesláno 16. března 2012 Podle mne byl slovenský fw lepší, protože při prohlížení EPG nebo seznamu nahraných pořadů běžel na pozadí stále aktuálně přijímaný kanál. Takže bylo možné programovat nahrávání během sledování jakéhokoliv programu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.