Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

FW verze v11.11.00.07 momentalne neni dostupny ve vsech lokalitach, tato verze je specialne upravevana, tak aby hladce probehla chystana zmena kmitoctu, podrobnosti zde: viewtopic.php?f=10&t=4474

pokud mate verzi 05, tak se nic nedeje, STB si driv nebo pozdeji sam stahne verzi 07 az bude u vas k dispozici.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Díky za info... Jestli jsem to dobře pochopil, tak změna FW proběhne i u Handanu CV5000, který užívám jako druhý přístroj od UPC.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak aktualizace a přeladění proběhlo na chomutovsku v úterý 5.2.2013......

Odesláno

A jak jsi poznal, že došlo k přeladění kmitočtů, když ještě neproběhlo .... :D:shock::roll:

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

Tak přeladění kmitočtů na chomutovsku neproběhlo (jsem z Jirkova). Pouze na STB Handan a KAON proběhlo nahrání software (opravdu trvalo až těch avizovaných 15 minut), poté proběhla aktualizace (o nějakou minutku déle - já měl naladěno zrovna ČT2_HD). STB (KAON) se vypnul, zapnul a vše běží normálně dál. zajímavé je, že u STB Handan5000 proběhla aktualizace vzápětí po ukončení nahrání software (ale neřeším to). Na STB někde na konci se pouze objevil kanál s názvem regionální vysílání, kde je ovšem tma a nikdo regionálně nevysílá. kanály zůstaly navolené tak, jak jsem si dal kdysi do oblíbených

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odesláno

teď kluk pustil TV a právě probíhá aktualizace kanálů. tak jsem zvědav

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Jirkov
Odesláno

Pokud stále platí, že i DVB-C souvisí s HS Meziboří, kam spadají Teplice i Jirkov, tak kluka přehni přes koleno, ať si nevymýšlí. Pokud je syn už poněkud přerostlý, tak se omlouvám... :)

Odesláno

Mě to zase pro změnu píše při každým zapnutí , seznam programu se aktualizoval.Čekejte prosím lokalita Most.

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno
  Retiree napsal:
Pokud stále platí, že i DVB-C souvisí s HS Meziboří, kam spadají Teplice i Jirkov, tak kluka přehni přes koleno, ať si nevymýšlí. Pokud je syn už poněkud přerostlý, tak se omlouvám... :)

:D Bylo by to nefér. Já u toho byl - viděl jsem to. jedná se o STB Kaon, který mám v obýváku. Bylo to po spuštění kanálu Prima. Opravdu si nevymýšlím

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Jirkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague