Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsících...
Návštěvník peno

Mám tento settopbox asi od poloviny ledna loňského roku a skoro rok fungoval OK, ale někdy okolo vánoc začal čím dál víc kostičkovat. Přitom signál v televizi, ke které je settopbox připojený, je v pořádku. Ze začátku to šlo vydržet, ale situace se s časem zhoršovala. Ale to nejhorší přišlo teď, když jsem chtěl settopbox zapnout. Kdykoliv se o to snažím, zůstane stát u hlášky na displeji "boot" a ani nezobrazí na televizi logo UPC, jak by při bootování měl. Myslíte, že už je settopbox mrtvý, nebo ho ještě půjde nějak zachránit? Mám v něm nějaké nahrávky, které jsem ještě neviděl a rád bych se na ně podíval, jenže když se settopbox ani nezapne...

Návštěvník peno

Tomus: To bohužel taky nepomohlo. Takže jsem zavolal do UPC a zítra to přijdou vyměnit. Docela příjemně mě překvapila rychlost, za což jsem rád, protože tento víkend jsou formule a rád bych viděl tréninky a kvalifikaci na Nova Sport. Jen škoda těch nahrávek, ale s tím už se nedá nic dělat.

Návštěvník peno

Tak už mám settopbox vyměněný. Dostal jsem bohužel ten novější 4003, takže ještě dokoupit rozbočovač, aby mi jely kanály i při vypnutém settopboxu. Nicméně problémy s kostičkováním, které jsem popisoval výše a které byly v posledních dnech opravdu neúnosné, se na novém settopboxu nevyskytují, na něm funguje všechno bez problémů, včetně kanálů z muxů s 256 QAM. To je opravdu možné, že se může v settopboxu něco pokazit tak, že obraz začne kostičkovat?

Tak už mám settopbox vyměněný. Dostal jsem bohužel ten novější 4003, takže ještě dokoupit rozbočovač, aby mi jely kanály i při vypnutém settopboxu. Nicméně problémy s kostičkováním, které jsem popisoval výše a které byly v posledních dnech opravdu neúnosné, se na novém settopboxu nevyskytují, na něm funguje všechno bez problémů, včetně kanálů z muxů s 256 QAM. To je opravdu možné, že se může v settopboxu něco pokazit tak, že obraz začne kostičkovat?

Ano může. Je to jen elektronika a ty čínské děti nejsou dokonalé stroje.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po měsících...

Dá se nějak vypnout funkce time-shifting? Pokud mám po nějakou dobu puštěný jeden program, naskočí mi na obrazovce zpráva, jestli chci nahrávání ukončit a setobox se vypne. Samozrejmě vždy v tu nejvíc nevhodnou dobu.

• Premium
  • -
  • Sport
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Kolín

Jo, tohle se mě stává občas také. Ne pravidelně. A dalo by se říci, že jednou za delší čas.

Hledal jsem možnosti, jak se toho zbavit, ale nikde nic v nastavení STB (ono tam toho moc k nastavení tedy není) sem nenašel. Jestli existuje nějaká fičurínka, tak to nevím - ale asi nic schůdnýho (zákaznického) není.

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...