Odesláno 5. května 2013 11 let Tak tovární nastavení muzes zkusit klidne hned, tam o nic neprijdes. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. května 2013 11 let Nemůžu, manželka s dcerou se koukají na Superstar EDIT: Obnovení továrního nastavení pomohlo.
Odesláno 10. května 2013 11 let mam problem se setoboxem na prednim displey je napsano boot a ani se nerosviti televize do menu co mam s tim delat dekuji za informace vladimir
Odesláno 10. května 2013 11 let Pokud nepouze ani vy/zapnuti z el. napajeni, tak reklamace. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2013 11 let Jak dlouho Vám startuje, než se zobrazí obraz? U mě je to 1:43 min. 52 s bootuje a zbytek svítí na TV "Není signál". FW mám 11.11.00.07 Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 27. května 2013 11 let Jak dlouho Vám startuje, než se zobrazí obraz? U mě je to 1:43 min. 52 s bootuje a zbytek svítí na TV "Není signál". FW mám 11.11.00.07 Tady to máš přesně spočítaný (seš daleko za normou - někde bude problém) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 27. května 2013 11 let Díky. Tahle nějak startoval, když byl nový. A to jsem cca před 14 dny formátoval disk a Kaona dal do továrního nastavení. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 28. května 2013 11 let Zkusím se domluvit na výměně, když si platím ten pronájem. Mám ho od začátku, od uvedení do nabídky. Každou chvíli se mi napíše, je překročena kapacity nahrávání a vypne se. Přitom nic nenahrávám a po rebootu je disk prázdný. Vypadá to, že asi dosloužil. Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 28. května 2013 11 let Ten HDD si vyměň sám (pokud se na to cítíš). Protože jiný model B3000 nedostaneš. Dají ti ten novější, co má zdroj extra v jiné krabičce, a který má své mouchy: viewtopic.php?f=10&t=3537 (počti si tam - je to zábava) Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.