Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

V sekci Download nejdete novy (zatim testovaci) firmware pro STB Kaon KCF-B3001/4003, ktery by mel opravovat problem s kostickovanim u multiplexu s modulaci QAM 256 (kanaly FANDA HD,Nova cinema HD,Prima COOL HD,Prima ZOOM HD).

Vyzkousejte ho napiste sem prosim vase zkusenosti.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník petrkri

Testovací firmware jsem vyzkoušel. Kostičkování v uvedeném multiplexu (QAM 256) bohužel nezmizelo a programy jsou v podstatě nesledovatelné. Na TV s druhou kartou je vše OK.

Návštěvník petrkri

To by mohl být, ale TV je připojena přes Kaon a nemá žádný problém. Kabel je nový, kvalitní a před změnou frekvencí žádné se žádné kostičkování nekonalo. Může být TV odolnější vůči rušení?

Po dvoch rokoch sa mi porúčal STB Kaon KFC-B3000HCO. Dlho bootoval, občas vypísal 0 kb voľných, nahraval len sem-tam. Pravdepodobne sa pokazil HDD.

Vymenili mi ho za KAON K-B3000HDCO. Má ho niekto? Všetci tu píšete len o KFC-B3000HCO alebo KFC-B4003HCO. Má menšiu škatuľu s osobitným adaptérom. Software a ovládanie rovnaké. V standby neprepúšťa signal ako B4003, ale mne to nevadí. Analog využívam, len keď manželka nahráva 2 programy a ja nemôžem pozerať futbal. :-) Jej by bol málo aj 4-tunerový.

Tie Kaony sa zato pekelne zahrievajú. Nemajú nútené vetranie a chytiť sa pravej zadnej časti prístoja znamená popálenie. Preto asi hardisky tu nemajú šancu na dlhý život.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...