Návštěvník J.Š. Odesláno 21. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 tramin> tato závada se u mně bohudík zatím nevyskytla a je asi na výměnu DVR. Nyní se na mém přístroji i po dvojí aktualizaci firmware vyskytují chyby, které sice nebrání v používání přístroje, ale jsou dost nepříjemné. 1. chyba v zobrazování názvů titulů v seznamu naprogramovaných a v sezamu nahraných pořadů.(tato závada trvá od samého počátku) 2. rozhazování pořadí v seznamu kanálů. 3. u některých nahraných pořadů se objevuje velikost 0 min., přestože je nahrávka kompletní. 4. některé lišty a okna ovládání zůstávají viset na obrazovce až do stisku tlačítka EXIT - (pokud je to tak myšleno, tak je to dost neobvyklé) Moc se "těším" na novou aktualizaci firmware, kterou mi potvrdil též technik UPC, a také by mně zajímalo, jaké chyby odstranily minulé dvě aktualizace. (ale to asi nikdo neví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 21. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 a také by mně zajímalo, jaké chyby odstranily minulé dvě aktualizace. (ale to asi nikdo neví) Kdyz si projedes forum, tak to tady nekde najdes. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tiger Odesláno 21. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2010 To som zvedavý, či sa to bude týkať aj UPC CZ. http://www.zive.sk/upc-v-utorok-aktuali ... fault.aspx Aha,tak uz to tu zaznelo.Pardon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 22. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 tramin - u mně se objevilo přesně to samé, pomohl formát disku z menu. Už je to cca 3 dny, zatím to drží. O nahrané věci jsem bohužel přišel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tramin Odesláno 23. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 23. listopadu 2010 Milav:dík za radu,zatím to vypadá,že to bude OK.O data jsem samozřejmě taky přišel... Citovat 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jenycek Odesláno 24. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 (upraveno) Zdravím, včera proběhla aktualizace na 11.11.00.03 a někde udělali soudruzi chybu. Místo čísla "2" to píše "Í" a číslovka "5" je cca o čtvrtinu větší než ostatní. Co u vás? edit 25.11.2010 Tak ráno už OK. Upraveno 25. listopadu 2010 uživatelem Jenycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 takze slovenska UPC uz pustila novy FW, ma cislo 11.12.00.02, kernel 12.42.05-07. Stabilitu zatial neviem posudit, ale hlavna vyhoda je, ze uz by sa nemal nahodne vypinat a snad ani prehadzovat kanaly (po samotnom upgrade kanaly ostali), zmeny v grafike su velmi prijemne (MENU je priehladne a plynule na pozadi s vysielanim, posuvna lista zmizne sama po par sekundach). V EPG menu som si nevsimol vyraznejsie zmeny. UPC :thumright: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tiger Odesláno 25. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Mne sa včera aktualizácia neponúkla.Ponúkla sa v CZ ešte niekomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník s Odesláno 25. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Mne sa včera aktualizácia neponúkla.Ponúkla sa v CZ ešte niekomu? vy predsa tu 11.11.00.03 mate uz davno v kazdom pripade by ma zaujimalo, ze ci je nejaka korelacia medzi SK a CZ verziami napr. to priehladne menu s beziacim obrazom a zvukom, to mate od ktorej verzie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tiger Odesláno 25. listopadu 2010 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Evidentne sú to rozdielne verzovania. Prihľadné menu nemáme a čakáme na nový fw ako na božie zmilovanie.Ja konkrétne čakám, že opravia to čo ste spomínali + problém z HDMI, ktorí mám od začiatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.