Návštěvník Odesláno 11. prosince 2010 Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Zdravím. Dnes mi dovezli a nainstalovali KAONa. Po cca 3 hodinách jsem zjistil, že se neaktualizuje čas a tím pádem nejede EPG ani časové nahrávání. Nepomohl factory reset ani pokus o aktualizaci OTA. Nemá někdo nápad jak to zpravit? Reklamaci už mám objednanou, ale až na úterý. FW 11.11.00.03 Ahoj, v "Nastavení systému" - "Čas" máš Auto a Česká Republika? Pokud ne, vrať se do Továrního nastavení a zační znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2010 Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Ještě mě napadli dvě možnosti: Vypni Kaon zadním tlačítkem a vytáhni pomalu kartu a po zapnutí vlož opatrně kartu zpět do šachty. Případně volej UPC, ať ti pošlou znovu aktivační signál, myslím že jsou i o víkendu, jenom vyber možnost problém s internetem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník danielzdj Odesláno 11. prosince 2010 Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Všechny kanály běží a možnost změny časového pásma mám vyplou (volba času auto/manual je neaktivní, operátor řekl že je to schválně vyplé). Vysunutí karty také nepomohlo. Asi bude problém s Firmware. Není někde ke stažení (třeba i staší verze) abych mohl zkusit přahrání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 11. prosince 2010 Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 S FW k tomuhle hardwarovemu skvostu je to jako se svatym gralem. Kazdy ho chce, ale nikde nelze nalezt. Kazdy o nem mluvi, ale nikdo ho nevidel. UPC ma asi velmi spatnou smlouvu s korejcem, protoze ten s nim udajne (jedna pani povidala) vubec nekomunikuje. Chtelo by to se zeptat pana Maliny, kdy uz konecne Kaon bude bez zavad a plne funkcni (USB port a sitove sluzby) Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník danielzdj Odesláno 11. prosince 2010 Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 No, já jsem našel tenhle : http://www.dvb-c-shop.cz/download/firmware/kaonhdpvr/ ale nevím, jestli ho tam můžu dát. Slyšel jsem něco o spárování karty s mašinou, což netuším jak se dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2010 Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Všechny kanály běží a možnost změny časového pásma mám vyplou (volba času auto/manual je neaktivní, operátor řekl že je to schválně vyplé). Vysunutí karty také nepomohlo. Asi bude problém s Firmware. Není někde ke stažení (třeba i staší verze) abych mohl zkusit přahrání? Když už nastavíš čas "Auto" a "ČR" hned v počátku, pak už časové pásmo máš vypnuté, nelze později s časem bez továrního nastavení manipulovat. Je třeba Kaon dostat do továrního nastavení a nastavit čas "Auto" - "ČR". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník danielzdj Odesláno 11. prosince 2010 Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Jak jsem již psal : tuto volbu vůbec nemám ani při továrním nastavení. Operátor mi řekl, že tato volba ve verzi FW který používám vůbec není Mimochodem tato volba se sama nastaví při továrním resetu. (provádím ho standartně z menu, třeba mluvíte o nějakém který neznám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. prosince 2010 Sdílet Odesláno 11. prosince 2010 Tak to sorry. Když jsem poprvé instaloval Kaon, tak chtěl nastavit časové pásmo. Mám asi štěstí, zatím jsem nemusel Kaon k dnešnímu dni resetovat. Nevěděl jsem tedy o tom, že už je novou verzí (OTA) s automatickým nastavením času. Nic méně, popisky u nahraných filmů jsou bez písmenek, které obsahují háčky a čárky Snad se ještě dočkáme nějakého nového FW, který i zrychlí přepínání programů. Z tohoto důvodu jsem si pořídil ještě druhou kartu s CA modulem od firmy Lica a s rychlostí jsem spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. prosince 2010 Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 Cely je to nejaky divny, pustim STB Kaon, cas jde vporadku, v "Nastavení systému" "Čas" je Auto a Česká Republika a je to zasedle a nelze nijak menit. Provedu tovarni nastaveni, v v "Nastavení systému" - "Čas" mam nyni Manual a "casovy posun" GMT - 30 minut, opet je to zasedle a nelze nijak menit a cas jde nyni o hodinu a pul pozadu. FW mam posledni 11.11.00.03 A ted co s tim teda netusim. EDIT: zkusil jsem do STB nahrat ten FW 04 na ktery zde odkazuje danielzdj, Nastavení systému "Čas" je opet na Auto a Česká Republika a cas jde opet vporadku. Zda se ze ten FW je opravdu novejsi, pokud porovnam zdrojove kody verze 03 a teto 04, tak se znatelne lisi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. prosince 2010 Sdílet Odesláno 12. prosince 2010 tomus: co v popisech nahraných programech? Je nějaká změna, ohledně háčků a čárek prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.