Návštěvník Odesláno 7. února 2011 Sdílet Odesláno 7. února 2011 Zjistil jsem, že kabel HDMI dodaný s KAONem není tak kvalitní jak by měl být. Dočetl jsem se na netu že tyto kabely jsou ve verzích 1.1, 1.2. a 1.3, poslední verze podporuje přenos 3D, větší hloubku barev a přenos zvukových signálů 5.1. Při pokusném vysílání ve formátu 3D jsem s kabelem od UPC měl na obrazovce 2 prakticky totožné obrazy vedle sebe. Po výměně kabelu od UPC za zakoupený HDMI 1.3 obrazy splynuly v jeden a v rozlišení 3D a i programy vysílané v HD jsou viditelně kvalitnější, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 7. února 2011 Sdílet Odesláno 7. února 2011 Jako perličku bych jen poznamenal, že kabely od UPC jsou v1.3 ale Kaon má výstup pouze v1.0 Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 7. února 2011 Sdílet Odesláno 7. února 2011 Mala oprava, 3D podporuje az HDMI 1.4 - jinak na kvalite obrazu nepoznate, jakou verzi kabelu pouzivate Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2011 Sdílet Odesláno 7. února 2011 Mám kabel "HAMA 1.3 a na obalu je jasně napsané "3D kompatibilní" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník plichtousek Odesláno 8. února 2011 Sdílet Odesláno 8. února 2011 panove, uz jsem z toho zoufaly... zkousim upgrade fw na 04 zde stazeny a setobox ten soubor na flashce proste nevidi, zkousim oba vstupy a se stejnym vysledkem. flasky jsem zkousel dve.. 8 a 16 gb,obe FT32 a bez uspechu. ota aktualizace samozrejme nefunguje }verzi mam 01] pomuze nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník andy Odesláno 9. února 2011 Sdílet Odesláno 9. února 2011 Mala oprava, 3D podporuje az HDMI 1.4 - jinak na kvalite obrazu nepoznate, jakou verzi kabelu pouzivate už jsem tady psal, když jsem měl 7000, zkus opravdu lepší kabel hdmi , cena tak od 1000,- nahoru a uvidíš, koukal i technik upc andy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 9. února 2011 Sdílet Odesláno 9. února 2011 plichtousek> me ten fw na flashce videl jen USB port na zadni strane Kaonu. Predni port ani nahodou. Budes muset asi vyzkouset vic flashek. Uz si nepamatuju, ale ma byt opravdu formatovana na FAT32? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. února 2011 Sdílet Odesláno 9. února 2011 Mam dojem ze tu nekdo psal ze je lepsi ten soubor s FW hodit na flashku do nejakeho adresare. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 9. února 2011 Sdílet Odesláno 9. února 2011 tak on problém bude asi v různých fleškách.já osobně,když jsem stahl novou verzi a uložil ji do prázdné flešky,zapojil vepředu,tak stb nic nenašel.tak jsem to stáhl ještě jednou,ale uložil na pamětovku a přes čtečku karet opět zapojil zepředu,tak už nebyl žádný problém Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanys.k Odesláno 10. února 2011 Sdílet Odesláno 10. února 2011 Stejně když se na to podíváte je to maras. Má to problémy s nejobyčejnějším čtením z USB hubu...proč do toho UPC šlo takových kvalitních náhrad je ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.