Návštěvník Peca Odesláno 28. února 2011 Sdílet Odesláno 28. února 2011 A co je v té aktulizaci nového? Dneska mi byla nabídnuta, nainstaloval jsem ji, ale nějaké změny jsem si nevšiml. Např. u slovenské verze se říkalo, že Menu nabídky jsou na průhledném pozadí, takže lze sledovat normálně obraz i zvuk, ale po updatu to mám pořád postaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 28. února 2011 Sdílet Odesláno 28. února 2011 Jedna se o FW verzi 04, ktera zde jiz je nejakou dobu ke stazeni, vice informaci najdes v tomto vklakne (od strany 13). Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LubaJan Odesláno 1. března 2011 Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tento tyden (v po i v ut) se mi nenahral naprogramovany porad. Jeden ze stanice Nova HD (opakovane nahravani, nahravam jej pravidelne kazdy den), dnes uz se zase nahral. Druhy ze stanice Eusport HD (naprogramovano jednorazove nahravani). Ma nekdo podobnou zkusenost, pripadne tusi cim by to mohlo byt? Zatim se mi to nikdy nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 2. března 2011 Sdílet Odesláno 2. března 2011 jakou značtu přesně má v sobě tento přístroj za hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sebior Odesláno 3. března 2011 Sdílet Odesláno 3. března 2011 Jaké mají být nastaveny hodnoty (frekvence, symbolová rychlost a konst.) u Inovace OTA. Někde jsem to tu viděl a teď to nemůžu najít. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 3. března 2011 Sdílet Odesláno 3. března 2011 U Kaonu to nefunguje, tam se OTA dělá automaticky, po neděli bude puštěn FW ve zbytku sítě ... Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. března 2011 Sdílet Odesláno 3. března 2011 170,5 MHz , SR 5000 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 4. března 2011 Sdílet Odesláno 4. března 2011 Při pokusu o aktualizaci se mi objeví pouze hlášení "Aktualizace selhala, informace ze sítě není správná:#2" Co to znamená? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. března 2011 Sdílet Odesláno 4. března 2011 Při pokusu o aktualizaci se mi objeví pouze hlášení "Aktualizace selhala, informace ze sítě není správná:#2" Co to znamená? Že se z HS Meziboří odkud ti putuje signál ještě OTA aktualizace nepouští Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 4. března 2011 Sdílet Odesláno 4. března 2011 mipo: já jsem na tom v Kolíně stejně Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.