novcze Odesláno 17. června 2011 Sdílet Odesláno 17. června 2011 To vůbec není o tom, jestli jsou zařízení od jednoho výrobce, ale o tom, jestli podporují standard CEC. TV od Sony a DVD od Philipsu spolu klidně komunikovat můžou, pokud to obě tato zařízení umějí. V popisu přístrojů hledejte názvy jako AnyNet+, VIERA Link, Ce-Link, EasyLink, EZ-Sync, Bravia Sync apod., což jsou všechno obchodní názvy pro CEC. Koukám celkem optimista AnyNet od Samsungu a Bravia Sync od Sony spolu fungují celkem dobře, osobně odzkoušeno ... Citovat Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novcze Odesláno 17. června 2011 Sdílet Odesláno 17. června 2011 je potvrzeno, že nové modely Kaonu s externím napaječem nemají problémy s vypadáváním obrazu na HDMI? ... už mě nabaví několikrát za film chodit vytahovat a zastrkovat HDMI do toho korejskýho šmejdu a chci to aktivně řešit s UPC Citovat Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dr_x Odesláno 17. června 2011 Sdílet Odesláno 17. června 2011 To vůbec není o tom, jestli jsou zařízení od jednoho výrobce, ale o tom, jestli podporují standard CEC. TV od Sony a DVD od Philipsu spolu klidně komunikovat můžou, pokud to obě tato zařízení umějí. V popisu přístrojů hledejte názvy jako AnyNet+, VIERA Link, Ce-Link, EasyLink, EZ-Sync, Bravia Sync apod., což jsou všechno obchodní názvy pro CEC. Koukám celkem optimista AnyNet od Samsungu a Bravia Sync od Sony spolu fungují celkem dobře, osobně odzkoušeno ... Jasně že jo, CEC je celkem rozšířený sandard, stejně jako AV.link protokol, který používá. Je součástí definice HDMI, i když není povinně implementován, většina výrobců ho u nových přístrojů používá. S optimismem to nemá nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník svedral Odesláno 24. června 2011 Sdílet Odesláno 24. června 2011 je potvrzeno, že nové modely Kaonu s externím napaječem nemají problémy s vypadáváním obrazu na HDMI? ... už mě nabaví několikrát za film chodit vytahovat a zastrkovat HDMI do toho korejskýho šmejdu a chci to aktivně řešit s UPC Nedělej si žádné iluze,I u tohoto nového modelu se tento problém vyskytuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 24. června 2011 Sdílet Odesláno 24. června 2011 Ja mam novy model tedy jenom tyden , ale zatim zadny problem - akorat ma mensi citlivost na signal - signal ukazuje 70% a stary handan 7000 mel 96 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. června 2011 Sdílet Odesláno 24. června 2011 Signal nereste, kazdy model STB ukazuje jine maximalni hodnoty. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 25. června 2011 Sdílet Odesláno 25. června 2011 tak uz se me to take stalo a vicekrat - to je zajimave -tyden bezi bez chyby a najednou sup a na tv nic neni - tak jsem to vypl znova zapl a normalne to nabehne - zkousel jsem i vytahnou kabel hdmi a znovu zapojit a pak to taky nabehne- jestli to bude delat porad tak pisu do upc aby to resili - vic jak 3 roky jsem pouzival handan 7000 hd na stejnem hdmi kabelu a nebyl zadny problem a ted po tydnu tenhle novy kaon takhle blbne - bud to odstrani nebo me vrati stary handan 7000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zozo Odesláno 25. června 2011 Sdílet Odesláno 25. června 2011 Mne odešel úplně KFC B3000HCO , zavolal jsem do UPC ... privezl jiný ( ale ten byl asi po někum ) tam ne vypadávalo HDMI tak že se na to nedalo koukat ... zavolal jsem znovu a chctel jsem nový ... vymenili za "nový" a od te doby bez problwmu .. jsou to ludry na tom UPC... skoušejí co človek vydrží ... To začali .. že mám blbé kabely .. pak jak došel technik s tým novým a vypadlo mu to x krát taky tak bolo po ptákach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník do_bb Odesláno 18. července 2011 Sdílet Odesláno 18. července 2011 prosim vas aky je rozdiel medzy kcc b3001 hco a kcf b3000 hco . fw11020042 kcc ma moznost backup pvr na pc / neviem dobre cz , sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 19. července 2011 Sdílet Odesláno 19. července 2011 Bohuzel nevim, o KCC nemam dostatek informaci, ten fw11020042 je nekde ke stazeni ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.