tomus Odesláno 7. srpna 2011 Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 To spis hlasi televizor ze nema signal ze STB. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Conquest Odesláno 8. srpna 2011 Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 To spis hlasi televizor ze nema signal ze STB. O víkendu jsem tuto hlášku "No AV" několikrát rovněž zaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novcze Odesláno 8. srpna 2011 Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 To spis hlasi televizor ze nema signal ze STB. to má být pokus o ironii? ... nevím jak ostatním, ale mě nedělá problém rozlišit grafiku Kaonu od TV Sony Citovat Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 8. srpna 2011 Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 "No AV" jsem taky viděl v poslední době často - a rozhodně to byl Kaon, kdo to zobrazoval. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. srpna 2011 Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 OK, ja nic podobnyho na Kaonu nezaznamenal, maximalne neni signal. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Conquest Odesláno 8. srpna 2011 Sdílet Odesláno 8. srpna 2011 OK, ja nic podobnyho na Kaonu nezaznamenal, maximalne neni signal. Tak tě Tomus prosím, hoď novou hlášku jupindě do placu, máš tam určitě své spojky. I v mém případě se jedná o Kaon - Praha. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník barsalano Odesláno 21. srpna 2011 Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 U Kaonu 4003, se mi navíc někdy zobrazí hláška "Mimo rozsah". Zatím mi nikdo (vč. ´odborníků´ ze servisu UPC) neporadil co to vlastně znamená. Faktem je, že z Kaonu zároveň neleze žádný signál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 22. srpna 2011 Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 Pokuď z Kaonu neleze žásný signál, může tuto hlášku zabrazovat TV Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vito Odesláno 22. srpna 2011 Sdílet Odesláno 22. srpna 2011 "Neco" se asi v hlavach Kaonu deje protoze posledni dobou u me narusta cetnost hlasky "Neni signal" ackoliv jsem uz delsi dobu na jakekoliv experimentovani s nastavenim nebo fw rezignoval - t.j. nic jsem nemenil. Samozrejme to hlasi v situaci kdy prokazatelne nic nenahrava a signal je ok. Nejcasteji po zapnuti. Prepinani mezi kanaly ani muxy nepomaha - vsude stejna tma. Pomuze (vetsinou) pouze vypnout a znovu zapnout. Stava se to jiz pravidlem v podstane kazdy den. S tim je take spojena Kaonova rostouci nemohoucnost pri nahravani - stale casteji se pozadovany porad proste nenahraje, asi proto, ze takzvane "neni signal". Je to fakt desnej kram, zavaznych chyb ma nepocitane, casem se jejich projevy jenom horsi, a novy fw nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Conquest Odesláno 23. srpna 2011 Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 "Neco" se asi v hlavach Kaonu deje protoze posledni dobou u me narusta cetnost hlasky "Neni signal" ackoliv jsem uz delsi dobu na jakekoliv experimentovani s nastavenim nebo fw rezignoval - t.j. nic jsem nemenil. Samozrejme to hlasi v situaci kdy prokazatelne nic nenahrava a signal je ok. Nejcasteji po zapnuti. Prepinani mezi kanaly ani muxy nepomaha - vsude stejna tma. Pomuze (vetsinou) pouze vypnout a znovu zapnout. Stava se to jiz pravidlem v podstane kazdy den. S tim je take spojena Kaonova rostouci nemohoucnost pri nahravani - stale casteji se pozadovany porad proste nenahraje, asi proto, ze takzvane "neni signal". Je to fakt desnej kram, zavaznych chyb ma nepocitane, casem se jejich projevy jenom horsi, a novy fw nikde. SOUHLASÍM! Jenom doplním, že hláška "Neni signal" se objevuje v prime time, tedy po 20 hodině a o weekendech mezi 20:00 až 22:00 hodinou. Už mě i napadlo, že mnoho diváků UPC nesvědčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.