CableG Odesláno 1. září 2011 Sdílet Odesláno 1. září 2011 To jsou mi ale náhody... Najednou se několika lidem v různých lokalitách začne objevovat nápis "No AV" - nikdo to předtím nikdy neviděl, stává se to v podobných časových intervalech... Ty nalomený kabely musí být s tím rušením od mobilu domluvené, jinak to nevidím Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. září 2011 Sdílet Odesláno 2. září 2011 To jsou mi ale náhody... Najednou se několika lidem v různých lokalitách začne objevovat nápis "No AV" - nikdo to předtím nikdy neviděl, stává se to v podobných časových intervalech... Ty nalomený kabely musí být s tím rušením od mobilu domluvené, jinak to nevidím Třeba a nebo je problém opravdu někde na začátku Dělá to na jakýkoliv muxech? Nebo na nějakých konkrétních? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 2. září 2011 Sdílet Odesláno 2. září 2011 Mně to dělá na všech muxech, i když nejčastěji na HD kanálech, MTV a ČT24. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mir69 Odesláno 2. září 2011 Sdílet Odesláno 2. září 2011 Tak koukám na Primu HD, a opět je to zážitek - seká se to, huby se otevírají naprázdno, a zvuk se opožďuje, musím přepnout o jeden program nahoru a zpět, aby se to srovnalo. Už je to na Chocholouška. asi půjdu do Skylinku...anebo Blue dragon card... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník zby Odesláno 3. září 2011 Sdílet Odesláno 3. září 2011 Taky mi to dělá na všech muxech, ikdyž nejvíc na HD kanálech. Co je ale nejzajímavější, tak je to, že se to projevuje jen na Handanu CV-7000HD. Jen pár cm vedle mám zapojený Handan CV-5000, a tam je vše v pořádku. Stejně tak je to v pořádku ve vedlejší místnosti na TV se SMiT Conax. Takže v mém případě je to jen problém Handanu 7000 (a přitom je na kabelech napojený jako první - ostatní přístroje jsou na rozbočovači na ním). Vzhledem k tomu, že tyto problémy tu popisuje více lidí z více míst republiky se nedomnívám, že je chyba u mne, ale na straně sítě UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 9. září 2011 Sdílet Odesláno 9. září 2011 Stává se někomu, že se STB sám vypíná? Pravidelně v podvečer? Do menu jsem se díval a tam nic nastaveného není. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. září 2011 Sdílet Odesláno 10. září 2011 Stává se někomu, že se STB sám vypíná? Pravidelně v podvečer? Do menu jsem se díval a tam nic nastaveného není. Dělá to v přesně tu samou dobu? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 10. září 2011 Sdílet Odesláno 10. září 2011 Přibližně ano... okolo 18-20h večer. Dneska se mi to ale stalo i dopoledne. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. září 2011 Sdílet Odesláno 10. září 2011 Přibližně ano... okolo 18-20h večer. Dneska se mi to ale stalo i dopoledne. No zkusil bych továrko, ale to asi nepomůže takže napsat si o výměnu? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 10. září 2011 Sdílet Odesláno 10. září 2011 Vidíš a tohle mě přesně štve... u UPC prostě nic nefunguje na 100% - ani samotná společnost. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.