Návštěvník YABAKA Odesláno 11. září 2011 Sdílet Odesláno 11. září 2011 Budiž ti útěchou, že toto platí pro všechny společnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. září 2011 Sdílet Odesláno 11. září 2011 Vidíš a tohle mě přesně štve... u UPC prostě nic nefunguje na 100% - ani samotná společnost. Najdi mi jediné DVB-C zařízení, které funguje bez chybičky. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 11. září 2011 Sdílet Odesláno 11. září 2011 Moje 2 Sony TV s DVB-C a modulem Lica pracuji bez chybicky. Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 11. září 2011 Sdílet Odesláno 11. září 2011 Přesně - s CA modulem jsem neměl zatím jediný problém. Se STB to je furt něco... Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník barsalano Odesláno 12. září 2011 Sdílet Odesláno 12. září 2011 U nového typu Kaonu se poslední dny nahodile objevuje nový problém, tentokrát se zvukem. Optický výstup někdy produkuje jenom jeden, pravý kanál, levý je hluchý jako poleno. Je možné, že by to mohlo být i pošramoceným signálem z přípojky? Samosebou analogový výstup zvuku je OK, málo platné - HD kvalita by měla být HD kvalita... Stalo se vám někdy něco pdoobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kuko61 Odesláno 24. září 2011 Sdílet Odesláno 24. září 2011 V pondelok zacne slovenske UPC aktualizovat fw vo svojich STB http://www.upc.sk/televizia/novinky-informacie/2092/20925996.html Ziadne blizsie info, co by mal update opravovat nie je, jedine na FB sa objavila informacia, ze by mal update u DVR STB odstranit problem s rozhadzanim favoritnych skupin po aktualizacii kanalov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 24. září 2011 Sdílet Odesláno 24. září 2011 Jde u Kaonu nastavit poměr stran a u každého kanálu úroveň hlasitosti? Zatím jsem to nenašel. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. září 2011 Sdílet Odesláno 25. září 2011 Pro STB Kaon by mel snad brzy taky vyjit novy FW, ktery opravuje problem s vypadavanim HDMI, mel jsem ho tu na testovani, ale vyskytly se v nem nejake problemy, takze ho jeste budou muset poupravit. Pro STB Handan CV-5000 a 6000 by mel touto dobou byt k dispozici take novy FW, ktery opravuje problemy s EPG. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 25. září 2011 Sdílet Odesláno 25. září 2011 Ano, to vypadavani HDMI mohu potvrdit. Myslel jsem si, že se STB vypíná, ale při bližsím prozkoumání s technikem jsme na to přišli. Náhodně vypadává HDMI. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník michalpuk Odesláno 27. září 2011 Sdílet Odesláno 27. září 2011 Ahoj, potřeboval bych vědet jeslti kdyz si obědnam HD PRV settop box, tak jestli dostanu tento, nebo novějsi KCF-B4003HCO,jde o to ze mam malo mista a ten starsi by se mi nevesel do stolku. Na internetu maji napsany ten novejsi ale kdyz sem jej chtel obědnat tak mi pořad tvrdili že maji jen ten starsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.