technik Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 ... Ještě bych dodal: Sousedíme z Německem. Tam je vynikající firma TechniSat, která také vyrábí STB pro kabelovky. jsem 100 procentně přesvědčen, že to jsou přístroje na vysoké úrovni, u kterých by se asi nemuselo nic donekonečna ladit, dolaďovat, atd. Prostě by fungovaly. Má to ale jednu nevýhodu. "Někdo" by holt nedostal "malou domů". Ta malá domů je minimálně 80 € na kuse o co bude Technisat dražší. Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 Jak to tady čtu tak koukám že nejsem sám co má problémy s tímhle zázrakem od UPC . První Kaon HD 3000 jsem reklamoval kvůli tomu že v něm odešel pevný disk a teď mám ten novější model, myslím že má označeni Kaon HD 3003 a ten jednou pevný disk načte podruhé ne, hláška není signál ta je běžná, nenahrání pořadu už taky bylo, takže asi mě čeká další reklamace . I technik který mi měnil ten první jen lakonicky oznámil, že dva roky vybírali HD přijímač pánové z UPC pak vybrali tohle a mi to chodíme jen měnit kus za kus! Hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 Já nevěřím, že na západ od Krušných hor mají zákazníci podobné problémy. tam jsou zvyklí na jiné zacházení, tam by takového poskytovatele už dávno ........... Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. října 2011 Sdílet Odesláno 17. října 2011 Mne se teda automaticky nestáhne nic. Úmyslně jsem si nahrál starší FW a čekal dva týdny co to udělá a ono vůbec nic. Nemohl by se tu zveřejnit odkaz ke stažení až vyjde finální aktuální verze? Tim starsim FW myslis ktery ? Pokud vim tak zadny starsi od UPC nikde k dispozici nebyl. Toto všechno se týká jen uvedeného boxu? Já dnes dostal Kaon KCF-B4003HCO a jsem zatím nadšený. Kaon KCF-B3000HCO a KCF-B4003HCO jsou vpodstate totozne boxy, s tim rozdilem ze B4003 ma externi zdoj, ale firmware pouzivaji stejny. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 18. října 2011 Sdílet Odesláno 18. října 2011 Má tedy KCF-B4003HCO také dva tunery a schopnost nahrávat dva kanály a třetí sledovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanysR Odesláno 18. října 2011 Sdílet Odesláno 18. října 2011 Dva tunery má. Jestli umí ale tenhle šílený požadavek nevím Neměl jsem čas zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 18. října 2011 Sdílet Odesláno 18. října 2011 Nechápu, co je na tom šíleného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. října 2011 Sdílet Odesláno 18. října 2011 2 tunery = možnost nahrávat 2 kanály, ale neznamená to, že na libovolný jiný můžete koukat. Vždy můžete koukat jen na nějaký kanál, co je ve stejných muxech, ze kterých nahráváte. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 18. října 2011 Sdílet Odesláno 18. října 2011 To je mi jasné. Teď jen jak ten starý KCF-B3000HCO vyměnit za KCF-B4003HCO, který mám. Objevuje se u něj stále víc problémů. V poslední době se stále častěji opakuje to, že nelze přepnout sledovaný kanál. Tabulka se seznamem kanálů se objeví, lze se po ní pohybovat, ale sledovaný kanál se nezmění. Je nutné STB vypnout a znovu zapnout. Pak STB hrozně dlouho bootuje a až po naběhnutí je možné opět přepínat kanály. Je to prostě šmejd všech šmejdů. Jsem přesvědčen, že na kontraktu s Kaonem si někdo z UPC nahrabal slušně do vlastní kapsy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník HanysR Odesláno 19. října 2011 Sdílet Odesláno 19. října 2011 Chci se zeptat. Mám typ 4003 a pokaždé když zadám na EPG program k nahrávání, vše je OK, nahrávat začne ale nikdy se nezastaví. Nahrává pořád dál a dál i po skončení a musím zastavit manuálně. Má někdo stejnou zkušenost? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.