Návštěvník Ex Odesláno 22. října 2011 Sdílet Odesláno 22. října 2011 Měl bych dotaz ohledně výstupu Dolby Digital zvuku přes HDMI. Mám propojen Kaon KCF-B4003HCO přes HDMI do TV a z TV zvuk do AV Receiveru pomocí optického digitálního kabelu (Toslink). Když sleduji nějaký pořad s Dolby Digital zvukovou stopou ať už přímo nebo ze záznamu tak mi zvuk na AV Receiveru hraje místo Dolby Digital jen PCM. Jiné zařízení (např. PopcornHour) mi takto zapojeno bez problémů zvuk v Dolby Digital přehrává takže problém v TV nebude. Zkoušel jsem i jiný HDMI kabel, ale bylo to stejné. Jinak samozřejmě pokud propojím Kaon přímo pomocí optického kabelu přes S/PDIF do AV Receiveru tak zvuk v Dolby Digital hraje jak má. Je to vlastnost Kaonu že přes HDMI nejde Dolby Digital zvuková stopa nebo je problém někde jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník hanys.k Odesláno 22. října 2011 Sdílet Odesláno 22. října 2011 já to mám tak, že zvuk vedu přes toslink z Set-Top-Boxu přímo do recievru...takhle máš jistotu, že ti dorazí 5.1 zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 22. října 2011 Sdílet Odesláno 22. října 2011 ale on tu o zadnem 5.1 nepise - jinak bud rad protoze pcm je samozrejme kvalitnejsi nez nejake komprimovane dd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ex Odesláno 22. října 2011 Sdílet Odesláno 22. října 2011 ale on tu o zadnem 5.1 nepise - jinak bud rad protoze pcm je samozrejme kvalitnejsi nez nejake komprimovane dd Neřeším ani tak co je kvalitnější, ale zda by to mělo takto fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ex Odesláno 23. října 2011 Sdílet Odesláno 23. října 2011 Měl bych tu ještě jeden dotaz. V MENU v Nastavení PVR je možnost - Přidání času před začátkem a Přidání času po konci což by pokud to správně chápu mělo být přídání času před začátkem a po konci programovaného záznamu. Takže když např. u Přidání času po konci nastavím na 15min. mělo by mi to při naprogramování záznamu přes EPG automaticky přidat k času ukončení nahrávání 15min. a nemusel bych ten čas upravovat ručně? Mě to totiž takto nějak nefunguje tak se ptám zda to špatně chápu nebo dělám něco špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 23. října 2011 Sdílet Odesláno 23. října 2011 jo ma to automaticky u kazdeho nahravani pridat nastaveny cas - u me to tak funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ex Odesláno 24. října 2011 Sdílet Odesláno 24. října 2011 jo ma to automaticky u kazdeho nahravani pridat nastaveny cas - u me to tak funguje Omlouvám se, u mě to funguje zdá se taky, jen mě zmátlo to že když jsem se mrkl do výpisu naprogramovaných pořadů tak tam se zobrazuje originál čas z EPG a není tam vidět to nastavené přidání času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník webik73 Odesláno 24. října 2011 Sdílet Odesláno 24. října 2011 Pokračování testu new firmware od tomuse aneb co se ukázalo po týdnu v ostrého provozu: HDMI - bohužel se u mě projevila new závada a to při delším (cca 2hod) přehrávání natočeného pořadu náhodné vypnutí a zapnutí signálu hdmi RESTART - dále se projevil náhodný restart a to v době nahrávání, které se timto ukončilo. Nepřepínání programů - po zapnutí hdboxu nešli přepínat programi - léčba restartem. EPG - jednou se stalo, že se vytratili české znaky - léčba vypnutím a zapnutím EPG na českém programu. Webik73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 24. října 2011 Sdílet Odesláno 24. října 2011 Takže jinými slovy se neopravilo nic A než mi někdo napíše, že firmware není finální, bla bla bla,... moc dobře tomu rozumím, ale je znepokojivé, že příznaky/chyby přetrvávají i nadále a nebo se objeví u někoho, kdo je předtím nezaznamenal. Proč se u UPC musí na všechno vždy čekat tak dlouho a potom to stejně ve většině případech za moc nestojí? Ach ano... ta holandská centrála, která by se měla zavřít do karantény, a laxní přístup české pobočky ala 'mouchy snězte si mě" Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 24. října 2011 Sdílet Odesláno 24. října 2011 no myslim ze uz by meli v upc neco delat kdyz chteji tak nehorazne penize za takto nevyhovujici sluzby - ten spolek to je opravdu seslost ..... NECHCI BYT SPROSTY - stydel bych se tam pracovat a chodil bych kanalem - dokazou akorat bombardovat verejnost klamavou reklamou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.