tomus Odesláno 31. října 2011 Sdílet Odesláno 31. října 2011 Technici UPC udajne testovali uvedeny problem u CV-7000, ale pry se u nich neprojevil, proto se to neresi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 1. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 Nepřijde ti tomusi ubohé, že tento STB vůbec tyto problémy má? Nemluvě o tom, že přetrvávají tak dlouhou dobu? Vždyť ten Kaon UPC nabízí jak dlouho? Rok? Dva? Kolik fw za tu dobu vyšlo? A furt nefungují základní věci. Výpadky HDMI u HD STB je výsměch a to, že nezvládne zimní čas je záležitost minulého století. Kde je vyřešení zamrzání? Kde je opravení vypadávání českých znaků? Kde je přidání změny poměru stran obrazu? Kde je přidání zpětného EPG? Kde je přidání individuální regulace hlasitosti? To je jako u SATu s Arivou. To je zařízení již od základu špatně navržené (a také velmi, velmi levné). Tam nepomůže žádný softwarový zázrak. Protože to něco opravíš (možná) a ono ale potom zase nejde to, co šlo před tím. Je to ztráta času - a pokud je ještě placená, ..... Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 nestalo se někomu, že při vypnutí večer na hd kanálu a druhy den zapnutí na hd kanálu nejde přepínat programy, musím ho vypnout a zapnout někdy 2 x, pomůže i přepnout na PVR a zpět. dík za info tak tohle mi začalo dělat taky, krom není signál, no av, a nemátate přístup, bohužel už druhý kaon vyměněn. Jak to dopadlo ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Můj Kaon dělá zajímavou věc: pokud naprogramuji nahrávání a vypnu přístroj, v nastavené době se přístroj zapne, ale jenom na půl. Na displeji svítí "on" a to je vše. Nic se nenahrává, přístroj se ani nevypne. Nevíte někdo, co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Zkusit reset do tovarniho nastaveni. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 7. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Já mám ten starší KAON, ten co nemá tu modernu - tedy oddělený zdroj. On svoje chyby má, lecos jsem eliminoval ............ no ale jak tak koukám, budu si ho chovat jak v bavlnce, abych ho mohl mít co nejdéle. Protože jak pozoruji, čím novější zařízení nákupčí od UPC vybere, tím větší dobrodružství nám přichystá. jsem zvědavý, kde a jak tohle skončí. Myslím, že ale všem je už jasné, že takto pokračovat už bude dost neúnosné Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 7. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Já jsem si uvědomil, že 99% věcí, co si nahrávám, je dostupné i v DVB-T od UPC. A tak jsem vedle Kaona postavil počítač s TV tunerem a je po problémech. Žádné problémy s diakritikou, žádné problémy s přechodem letní/zimní čas, programy pro nahrávání to označuje samo (vyhledává v EPG podle mnou zadaných parametrů), lze to ovládat prostřednictvím telefonu nebo tabletu, stejně tak na telefonu nebo tabletu lze sledovat zaznamenané pořady. Co vlastně chtít víc? Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 A co na to pouzivas jako ovladaci software ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 7. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 Elgato EyeTV 3.0 Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 7. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 7. listopadu 2011 To vypadávání HDMI a náhodné restartování už mě pěkně s*** Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.