Jack_6428 Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Tak to je opravdu dobré do budoucna vědět. A za takovej šmejd chce UPC měsíční poplatek? Měl by být zdarma! Tohle není kvalitní služba. A opovažte se mi říct, ať si pořídím něco jiného. Tohle je produkt UPC, který užívám, a taky očekávám, že bude fungovat. Pokud UPC nakupuje od LICy nebo někoho jiného šmejdy, kteří nic nevydrží, tak to nevyřeší ani nový firmware. Se všemi STB od UPC je nějaký problém... Proč se v ČR stále upřednostňuje kvantita před kvalitou a proč to lidé tolerují? Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Tak jsem po 3 tí výměně kaonu hdpvr a co se neděje ??, V ovladači vydrží nové baterie jeden den. Co na to upc ?,? Víme o tom byla puštěna vadná serie těchto ovladaču do oběhu.S klidný svědomím mi to bylo zděleno.Tak čekám na 4 tou výměnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Tohle si přece nemůžou dovolovat! Kde to jsme?! Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 no vidite - co je to za srace v tom upc - as iran vypusti raketu tak by mohla smerovat tam - aspon by bylo misto pro poradnou firmu ktera neokrada a nepodvadi lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Zatím vždy byla ochota to řešit.sice vžy až za týden.S nápisem,, není signál,,, už toto neřeším..... už jsem se ani nezminoval že obraz někdy je jak dívání přes lupu či tak nějak..Bez tak už se mně mají prču.krom 30min hovorného co jsem čekal než přijdu na řadu na oznámení reklamaci a nervů nic hrozného.Paradox je,že o všech problémech vědí ale nekontrolují.A proč asi?? to by se snížily výdělky výjezdů techniků a přišly by o kšeft.Síla .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Mašek Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Myslím, že by bylo na čase psát stížnosti na Ministerstvo průmyslu a obchodu. UPC je sice soukromá firma, ale má ve státě monopol - takže spadá pod kontrolu státních úřadů. Ať se jim to líbí, nebo ne. Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 cekat 30 min na telefonu na reklamaci - to bych si dosel na jejich podnik - vyplatit provolane penize - tohle opravdu je do tv jako odstrasujici pripad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 UPC monopol určitě nemá. Snad dominantní postavení, ale ve velkých městech ani to ne, protože skoro všude ve stejných objektech je NETBOX, PODA, O2 a samozřejmě satelitní poskytovatelé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 13. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Tohle si přece nemůžou dovolovat! Kde to jsme?! Když to zjistí až poté na základě stížností od lidí, co mají dělat? no vidite - co je to za srace v tom upc - as iran vypusti raketu tak by mohla smerovat tam - aspon by bylo misto pro poradnou firmu ktera neokrada a nepodvadi lidi Já vím že jsem se zařekl, že už na Vás nebudu reagovat, ale jste k smíchu a až pojedete do UPC někomu rozbít hubu jak vyhrožujete, dejte vědět dopředu, chci být u toho. Myslím, že by bylo na čase psát stížnosti na Ministerstvo průmyslu a obchodu. UPC je sice soukromá firma, ale má ve státě monopol - takže spadá pod kontrolu státních úřadů. Ať se jim to líbí, nebo ne. Monopol rozhodně nemá. Poskytovatelů digitální televize a internetu je spousta. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 13. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 cekat 30 min na telefonu na reklamaci - to bych si dosel na jejich podnik - vyplatit provolane penize - tohle opravdu je do tv jako odstrasujici pripad Odpoledne nebo navecer volaji na UPC vsichni, takze se ceka dlouho, dopoledne je to o dost rychlejsi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.