Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 No ja volal dopoledne,a byl jsem 9 tý v pořadí ( 30minut a v sobotu) Dnes jsem byl 4tý tak jen 12 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Tak asi 3dny zkouším nový (testovací) FW a zatím jsem žádné vylepšení nezpozoroval. Občasná hláška "není přístup" při přepnutí kanálu zůstává. S výpadkem HDMI problémy nemám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Jak jsem rekl ma to resit vypadky HDMI a prechod na zimni/letni cas. Kdo chce vyzkouset aktualni testovaci firmware pro STB Kaon, tak si ho muze stahnout zde:download/K-B3000HDCO_v11.11.00.04_01.01.24-DA2F_20111021.bin Mel by predevsim opravovat problem s vypadavani HDMI portu. Pripadne nalezene chyby prosim hlaste sem do tohoto vlakna. V pripade nejakych vetsi problemu (coz ale neocekavam) je mozne se vratit zpet k puvodnimu FW, ktery je ke stazeni zde: download/K-B3000HDCO_v11.11.00.04.bin Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Upswing Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Ahoj ! Ďakujem za reakcie na môj problém s výpadkom HDD na STB Kaon. Mali ste pravdu o dáta som prišiel. Ale mám aj príjemnú skúsenosť, do UPC som sa dovolal dnes o 9:30 v pohode na prvý raz (!), to sa mi ešte nestalo. Objednal som si technika na utorok. Na moje milé prekvapenie mi asi o hodinku volal na mobil technik, že či môže prísť dnes. Tak sa aj stalo. STB sa musel vymeniť. Tak mám teraz ten s oddeleným zdrojom ... Dúfam, že vydrží viac než 6 mesiacov. Zatiaľ všetko. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Nevíte někdo co ty nové interaktivní STBoxy budou za značku? Handan? Kaon? Samsung? Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 sa samsungem nějaké špatné zkušenosti? Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Ne, spíše naopak - Samsung je dobrej Zařadil jsem ho tam, protože mě už další značky na tenhle typ STB nenapadají Zkusím se někde dopátrat, co používá Sky a Time Warner ve svých kabelech. Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 Osobne jsem zvadav kdy se nejaky Interaktivnich boxu s VoD dockame, mluvi se o nich uz dlouho, ale kdy budou zatim neni znamo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 14. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 14. listopadu 2011 tak u upc jsme si snad už zvykli,že se dlouho o všem jedná a mluví Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. listopadu 2011 Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Jakým způsobem se dá nový firmware nahrát? USB ETHERNET, SW?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.