namec Odesláno 8. prosince 2011 Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 brno ten stejný problem Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 9. prosince 2011 Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Řekl bych, že UPC něco kutí, protože jen za dnešní den "Není signál" jsem viděl asi 5x během 10 minut - vždy po návratu z EPG, časovače, atd... Stačí pak přepnout na jiný program a zpět a už to jede. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos Odesláno 9. prosince 2011 Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 při každém přepnutí kanálu,hlásí kaon canal upgrade............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 9. prosince 2011 Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Tak mně to udělalo včera večer kolem 22.hodiny několikrát. Zapnula jsem a vypnula setobox několikrát, naskočilo to, ale za 10 minut se to stalo znova. To opravdu nechápu. Že by nějaký skřítek odpojoval kabely hd nebo scartu? A protože jsem koumák, tak jsem setobox vypnula a zasunula CA modul do slotu v televizi a ten žádnou poruchu nehlásil. Akorát staroušek v obýváku byl na chvíli bez televize, protože bez CA modulu mu neběžel ani jeden sportovní kanál. Tak jsem mu ho zas vrátila, svou televizi vypnula a šla spat. Protože jsem na to neměla nervy. A dneska jsem televizi zapnula přes setobox a po poruše ani památky. Škoda, že jsem zjistila pozdě, že na LG se dá najít DVBT-C, když vypnu "Česko" a zapnu "--" a funguje mi v ní CA modul. Ale o tom už jsem tu jednou někde jinde psala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 9. prosince 2011 Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Tak včera Kaon zase perlil.Poté,co v 1 muxu u všech kanálu vyskakovala hláška NO AV,jsem samozřejmě zkontroloval kabely,vypnul jsem STB,ale nic nepomohlo.Tak jsem dal tovární nastavení.Tudíž jsem musel o5 všechno znovu nastavit.Po nastavení poměru stran,atd jsem se dostal k ladění stanic.Nechal jsem typ ladění startovací.A začali se dít věci.Naladilo se 21%,kaon se sám vypnul a restartoval.A znovu od začátku.Po nastavení poměru stran atd jsem se o5 dostal k ladění.Stále necháno startovací.Byl pokrok.Dostal jsem se až k 37 %.A znovu restart.Naladil jsem to snad až na popáté.Ale 1 mux už fungoval. Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jardos Odesláno 9. prosince 2011 Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 no dílo. mtv dance se občas seká, a některé programy jsou bez kodu )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. prosince 2011 Sdílet Odesláno 9. prosince 2011 Vcera se pry porouchal server potrebny pro provoz DVB-C, tak proto ty problemy. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 10. prosince 2011 Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Nemá někdo náhodou poslední FW od slovenské UPC pro Kaon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rokolo Odesláno 10. prosince 2011 Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Tak to asi nemá cenu ani zkoušet: Zdravim, chcem sa opytat ludi co pouzivaju tento box od upc aj s dig. televiziou ci maju tiez problem po aktualizacii. Problem je taky ze na par programoch Discovery HD, Ct1, myslim eurosportHD a este par tv stanic je o dost vyraznejsi zvuk, cez box sa neda ani stisit. Proste huci to jak....Na ostatnych programoch ide normalne ako predtym. Treba tam nahrať predošlí firmware 11.12.00.02 a neaktualizovať-ešte donedávna bol dostupný na stránkach UPC, ale od aktualizácie ho prevdepodobne stiahli.Ten najnovší 11.12.00.04 tam pridáva zopár nepodstatných vecí, bez ktorých sa zaobídeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 10. prosince 2011 Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Slovensky FW je ke stazeni zde: download/Kaon_v11_12_00_02-SK.bin Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.