homberg Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 JimBo> ze by se pak za nej neplatil mesicni najem? Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 Nemusis pak platit mesicni pausal a STB je tvoje. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 Platím za něj měsíčně stovku. Kdyby stál 5000kč tak se mi to vrátí za 50 měsíců. Tak supr ten kaon není, abych ho měl tak dlouho. V tom výhodu nevidím. A to že bude prostě můj nějakou výhodu má? Mě by se spíš líbilo, kdyby šel odkoupit modem a potom ho nějak "cracknout" aby neomezoval rychlost To by byla paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 Osobně se mi nezdá odkup STB Kaon jako dobrá investice. Pokud by stál těch 5000kč tak se při měsíčním paušálu 100kč dostanu na tu cenu za více jak 4 roky. Pokud platím paušál tak mám jestli se nepletu záruku prakticky celou dobu co ho mám v pronájmu, ale pokud si ho odkoupím tak určitě nebude záruka delší než 2 roky. Když si vezmu jaké jsou s tímto STB Kaon problémy je to celkem důležitá věc a to nemluvím o tom že se třeba UPC pohne a nabídne za rok či dva nějaký lepší model STB a co pak s nějakým krámem který nebude mít v tu dobu už prakticky žádnou hodnotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 Mě by se spíš líbilo, kdyby šel odkoupit modem a potom ho nějak "cracknout" aby neomezoval rychlost To by byla paráda Znam jedince, ktery to kdysi zkousel, ale uz nevim s jakym vysledkem, jen si vzpominam ze pak rikal ze mu modem pri tech pokusech odesel. A nekdy vam mozna povim historku jak se dal kdysi crackout internet od Karnevalu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 Jelikož se rychlost řídí konfiguračním souborem, který se synchronizuje jako první při připojení k síti, neviděl bych "hacknutí" jako reálné =) Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 nevim co tu blabolite - kaon pronajima upc za 150kc na mesic a ne za 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzic Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 PESFILIPES : mě ho pronajímá za 99,- Kč. Nevím, jak u jiným tarifů či balíčků, já mám Kombi Komfort za 649, modem 49 a Kaona za 99. Měsíčně platím 797,- Kč Citovat Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 Přesně tak.U balíčku komfort a komfort + je cena 99kč/měsíc,jinak je cena 150 kč/měsíc. Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PESFILIPES Odesláno 8. února 2012 Sdílet Odesláno 8. února 2012 blbost - za 100 je akorat na par mesicu v akci pro noveho zakaznika a pak 150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.