Ivo Mašek Odesláno 22. února 2012 Sdílet Odesláno 22. února 2012 Používám toto: TELEVES 5522 http://www.omko.cz/domovni-zesilovac-te ... xvystup-f/ Citovat Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. února 2012 Sdílet Odesláno 22. února 2012 Baron ,UPC instaluje svůj rozbočovač .Normárně to vytáhnou z účastnícké zásuvky nacvaknou tam konektory a dají tam rozbočovač.Až za rozbočovač dají zásuvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. února 2012 Sdílet Odesláno 23. února 2012 Zmineny Kaon nepouziva jen UPC, ale jini kabelovi operatori u nas, tazke tech firem kterym ho dodavaji bude vic,kdo by chtel vyzkouset ten testovaci FW, tak ztahujte zde: download/K-B3000HDCO_v11.11.00.04_01.01.24-DA2F_20111021.bin Mel by predevsim opravovat problem s vypadavani HDMI portu. Soubor s FW se nahraje na USB flash pamet, ci externi HDD, ta se pripoji k STB a v menu vybere aktualizace SW pres USB. Nahrál jsem soubor na USB, ale Kaon ho vzadu ani vpředu nevidí. Čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 23. února 2012 Sdílet Odesláno 23. února 2012 Kaon USB flashku nevidi? To je jeho dalsi skvela funkce ) Je potreba vyzkouset vic duhu, chutnaji mu jen nektere... Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 23. února 2012 Sdílet Odesláno 23. února 2012 Záleží na formátování. Myslím, že nevidí NTFS. Nejsem si už jistý, vrátil jsem Kaona už před nějakým časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. února 2012 Sdílet Odesláno 24. února 2012 To by me nenapadlo. Zkusil jsem jinou flashku a povedlo se. Obe jsou sice formatovane stejne, ale ta druha asi byla pro Kaon hezci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Baron1420 Odesláno 24. února 2012 Sdílet Odesláno 24. února 2012 FW jsem si nahrál na mobil a zaktualizoval SW v Kaonu. Chvilku to trvalo než to našel, ale nakonec se to podařilo. Dále jsem udělal tato opatření: Nový HDMi kabel, aktivní rozbočovač (zesilovač) a ten FW. Televize fungovala v pohodě. Chtěl jsem vyzkoušet a tak jsem odpojil aktivní rozbočovač a zapojil TV na klasický. A včera večer během hodiny a půl, se signál ztratil asi 9x. Ale TV nehlásí není signál a asi po dvou vteřinách naskočí znovu obraz, bez jakéhokoliv zasahování z mojí strany. A to jsem současně i nahrával. V záznamu byl jeden vteřinový kiks - čtverečky. Jinak záznam i při těch výpadcích v pořádku. Dneska od rána jede TV na klasický rozbočovač. A jen jeden výpadek, obraz naskočil po vteřině sám. Večer zapojím aktivní rozbočovač a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 24. února 2012 Sdílet Odesláno 24. února 2012 Kdo o tom jeste nevi, tak aktualne je jiz mozne koupit si u UPC STB Kaon za cenu 4999,- Kc http://www.upc.cz/televize/hdpvr/ Funguji uz take samoinstalace CAM a STB, v tomto pripade neplatite za instalaci ci vymenu nic, pokud si to nechate zapojit od technika UPC, ta to bude za 200,- Kc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Balvan Odesláno 24. února 2012 Sdílet Odesláno 24. února 2012 Tak mam taky cerstve tento pristroj a za boha nemuzu prijit na zakladni vec, asi tu budu za blba, ale jak si seradim programy podle svyho? Vim jak je seradit od a-z, od z-a a ostatni voloviny, ale jak presunout program z pozice napr 70 na 1 to proste nevim:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 24. února 2012 Sdílet Odesláno 24. února 2012 Pouze v oblíbených položkách Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.