Jack_6428 Odesláno 1. března 2012 Sdílet Odesláno 1. března 2012 Hm, tak se mi to rychleji přepíná a i pohyb v EPG je svižnější... a taky jsem dnes nezaznamenal žádný výpadek HDMI, ani restart... začíná to vypadat nějak podezřele slibně UPC začalo pracovat Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2012 Sdílet Odesláno 2. března 2012 U mě už jeden restart při přepínání programů po aktualizaci proběhl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 2. března 2012 Sdílet Odesláno 2. března 2012 Jen mě teď otravuje hláška při mazání nahraného pořadu - "Chtete to opravdu smazat?" OK. Já tam tu hlášku naopak vítám. Přeci jen je to taková malá pojistka, že se při rychlém klikání neukliknu a nesmažu něco, co jsem nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. března 2012 Sdílet Odesláno 2. března 2012 Čekal jsem jak dopadne tahle aktualizace. Dá se říci, že už jsem vcelku spokojený. Jen jedna věc, o které jsem už dříve psal, mě mrzí. Na všech starších set-top boxech se po zmačknutí zeleného tlačítka na dálkovém ovládání přímo objevil seznam oblíbených ( favoritních ). U Kaonu ne. Objeví se seznam a k oblíbeným se musíte proklikat. Přivítal bych změnu na jedno zmačknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník barsalano Odesláno 2. března 2012 Sdílet Odesláno 2. března 2012 No, jestli máš na mysli Kaon 4003, tak favoritní kanály najdeš pod červeným tlačítkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J.Š. Odesláno 3. března 2012 Sdílet Odesláno 3. března 2012 Při programování nahrávání přes EPG v seznamu ČASOVAČE NAHRÁVÁNÍ stále nefunguje správně diakritika v názvech programů (čekajících na nahrávání).Písmenka nad kterými by měl být háček, čárka, nebo v případě "u" kroužek, název obsahuje ale bez těchto diakritických znamének,což by mně ani nevadilo pokud by před těmito písmenky nebyly další zvláštní znaky které asi diakritická znaménka mají simulovat. Háček prezentuje Ï, čárku Â, kroužek Ê.Jelikož se zatím po této nejnovější aktualizaci nikdo o této závadě nezmiňuje nevím zda se jedná o závadu pouze u mého Kaona 3000. Pokud se tato závada vyskytuje u všech přístrojů tak už to považuji za ostudu programátorů kteří firmware upravují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. března 2012 Sdílet Odesláno 3. března 2012 Červené tlačítko slouží k posunu od jedné skupiny oblíbených ke druhé ale jen jedním směrem. Při osmi skupinách se na osmou dostanu po osmi kliknutích. Každé kliknutí má ještě prodlevu. Určitě by byl lepší způsob používaný na všech starších set-top boxech t.j. zelené tlačítko přímo do oblíbených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. března 2012 Sdílet Odesláno 3. března 2012 Při programování nahrávání přes EPG v seznamu ČASOVAČE NAHRÁVÁNÍ stále nefunguje správně diakritika v názvech programů (čekajících na nahrávání). Neboj, neni to jen u tebe, u me take beze zmeny Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník barsalano Odesláno 4. března 2012 Sdílet Odesláno 4. března 2012 Tak se nám UPC - jako obvykle - zase vytáhl. Před pár dny jsem aktualisoval firmware na "superversi", jež měla mj. vyřešit problém výpadků HDMI, a prdlajs. Včera jsem se dostal "Mimo rozsah" a dneska několik serií výpadků, jenom s tím rozdílem, že zase signál (většinou) naskakoval zpátky. Nakonec to (dočasně) vyřešilo osvědčené vypojení a zapojení kabelu. Hurá, my se máme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 5. března 2012 Sdílet Odesláno 5. března 2012 tomusi, AXN HD? Jsi si jisty? Ano Možná blbej dotaz.Na které frekvenci naladím AXN HD.V neděli jsem se vrátil po 2 týdnech z ciziny,na HD PVR set-tob-boxu zpřeházený stanice,jako když se přidávají nový stanice,ale žádná nová stanice nenalezena. Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.