Návštěvník . Odesláno 26. března 2012 Sdílet Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Upraveno 18. března 2016 uživatelem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2012 Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 vie niekto ako sa daju presuvat programi ? Ked sa automaticky naladia su nejak zoradene, potreboval by som is ich zoradit a popresuvat tak ako som to mal na starom. Jedine co som nasiel je preskocit, zamknut alebo favorites to je desne neprehladne a zbytocne. Tie vsetky sa nedaju zoradit ?????? to snad nie ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dandys74 Odesláno 1. dubna 2012 Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Seřadit programy jde jen přes oblíbené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 1. dubna 2012 Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Stalo se Vám taky, že před několika minutama ten STB se vypnul? Tohle mě fakt nasralo ...(lépe to nejde!) Koukám na film + nahrávám film. Mam půlku a bum, ten stb se vypne a zapne. Nic mu neříká, to, že mi vypl nahrávání v půlce a že jsem koukal na film taky ne. Tak jsem to musel dát zas nahrávat, ale nemam to celé Mohl jsem někdo uvolnit firmware SK pro tento stb? Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. dubna 2012 Sdílet Odesláno 1. dubna 2012 Odkaz na slovensky FW (i kdyz ne ten nejnovejsi) je nekde v tomto vlakne, ale tvuj problem to pravdepodobne nevyresi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník saattiii Odesláno 8. dubna 2012 Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Mám menší problém a potřeboval bych radu. Koukal jsem na televizi a stb se restartoval (klasická situace), ale při bootování se zasekl a už níkam dál nedojde .... stále koukám na na displeji na "boot" a to je vše. Vytáhnutí ze sítě nic neudělalo. Je stb mrtvej nebo máte někdo nějakou radu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kulombo Odesláno 8. dubna 2012 Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 Tohle už jsem taky na servisech několikrát viděl, rozchodit se mi žádný nepovedlo. Asi ti nezbude nic jiného, než si objednat servis na výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. dubna 2012 Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Presne tak, pokud nepomuze ani odpojeni z el.napajeni (aspon na 20 minut), tak je to na vymenu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) už jsem ten odkaz na slovenský našla Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem natasss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník natasss Odesláno 12. dubna 2012 Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 Slovensky FW je ke stazeni zde: download/Kaon_v11_12_00_02-SK.bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.