Odesláno 19. ledna 2005 20 let Vsimli jste si ze uz bezi v pohod full duplex? ) a net je rychlejsi v tomhle pripade jak prase )) jeste dat tu verejnou IP a velkou odchozi ryhlost a su mega spokojenej
Odesláno 29. ledna 2005 20 let No tak me teda full duplex urcite nejede. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. ledna 2005 20 let No fullduplex to opravdu není, ale zdá se mi, že po zrychlení je WWW svižnější.
Odesláno 30. ledna 2005 20 let to se ti jen zda, bude to asi tim, ze máš dvojnásobek předchozí rychlosti
Odesláno 30. ledna 2005 20 let Ale tak jsem to nemyslel. U vyšších rychlosti 1 Mb a výš už nejde tak o tu rychlost jako spíš o vytížení serveru, proxiny atd.
Odesláno 30. ledna 2005 20 let ze se stránky tahají pomaleji, nemusí mít na starosti jen vytížení proxy, je možné že upgradovali na novou masinku, nebo něco posílili, změnilii, atd. Nemyslím si však že to bylo duplexem.
Odesláno 30. ledna 2005 20 let No právě, to jsem myslel. Třeba upgradnuli proxinu (i v souvislosti s vyšší rychlostí), takže má menší vytížení a rychlejší odezvu. Ale to jsou jenom teorie.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.