Návštěvník Fefi Odesláno 21. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 21. listopadu 2019 Dobrý večer, v práci máme vytvořenou VPN a já se na ni z domova potřebuji připojovat. U minulého operátora (Wolfnet) to fungovalo a funguje zatím bez problému, přes mobilního operátora to funguje bez problému. Přes UPC to ale nefunguje. Zkoušel jsem tento návod, ale nemělo to žádný efekt. Připojuji se přes PPTP jen jménem a heslem. Zařízení mám HD DVR Mediabox. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Možná by ti někdo doporučil přejít s firmou na modernější typ VPN. Bez ohledu na to - ty konkrétně se připojuješ přes wifi, nebo kabelem? Nevím jestli je to tvůj případ, tady někdo píše: Podle toho, jestli se připojujete přes WIFI STB, nebo máte v cestě ještě jeden router je nutno si ještě pohrát s WAN Blockingem a se zapnutím Firewall Protection. Tyto přepínače jsou v menu Advanced - Options, a Advanced-Firewall. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.