Odesláno 22. dubna 2010 15 let Ahoj právě jsem připojil novou Full HD 100 Hz tv a byl jsem šokován kvalitou obrazu. Samotný analogový signál je nedívatelný. Jsou v něm duchové, šmouhy, koustičky no prostě hrůza. Co se týká signál přes stb tak ten je o něco lepší, ale taky nic moc... u staré crt televize se zdál obraz jako kvalitní, ale to co vidím teď je hnus. Máte s tím někdo zkušenosti případně co s tím dělat?
Odesláno 22. dubna 2010 15 let já měl přesně opačný dojem (mám ale modul) jakou máš kvalitu/silu signálu? máš stb s HDMI?? nebo je to připojené přes scart?
Odesláno 22. dubna 2010 15 let Jestli to je uhlopříčka větší než metr, tak u analogu to je normální. Jestli máš HD set top box připojený přes HDMI tak by měl být obraz perfektní. Možná to máte připojené přes scart, pak by to bylo taky vcelku normální tato nekvalita.
Odesláno 22. dubna 2010 15 let Takže je to 32". Conax modul do tv právě ještě nemám. Zatím to je přes analog nebo stb. stb je přes scart protože mám ten nahrávací.
Odesláno 22. dubna 2010 15 let Je to normalni, zvlast pokud mas nejaky horsi analogovy signal, tak tv pak ma vetsi problem s prepoctem na vyzsi rozliseni a podle toho obraz vypada. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 22. dubna 2010 15 let Ještě jsem zapoměl napsat že podle stb je kvalita signálu 99% a úroveň signálu 95% a více
Odesláno 22. dubna 2010 15 let "stb je přes scart protože mám ten nahrávací " KAON je taky nahrávací a HDMI má
Odesláno 2. května 2010 14 let Pořídil jsem tv Philips 42PFL8684H a k tomu CA modul. Obraz se oproti základnímu STB zlepšil, ale zase díky čistějšímu obrazu vidím duchy. Vypadá to jako by tv nezvládala rychlý pohyb a proto dělala čmouhy, ale dvd, nebo filmu v avi to nedělá. Ještě je tam kolikrát vidět na určitém pozadí jako by "vypálený" obraz předchozího záběru. Dělá to na všech kanálech (i na HD). Je to u UPC normální?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.